Spadă | Adrian Szilagyi, medalie de bronz la Cupa României – seniori, individual

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce ieri a urcat pe treapta a treia a podiumului la ediția a IX-a a Trofeului Alfredo Bachelli, astăzi, Adrian Szilagyi a obținut medalia de bronz la Cupa României – seniori, individual.

75 de spadasini au luptat pentru medaliile probei individuale masculine la Craiova, în Cupa României. În semifinale s-au calificat Adrian Dabija (15-7 cu Alexandru Nyisztor Csaki), Adrian Szilagyi (15-6 cu Mihail Oprea), Lucian Ciovică (15-13 cu Adrian Yanez) și Mario Perșu (15-11 cu Alexandru Oroian). În semifinala celor doi Adrian, câștig de cauză a avut Adrian Dabija, victorios cu 15-13, în vreme ce în cealaltă semifinală Mario Perșu îl elimina pe colegul său de club Lucian Ciovică, după o victorie cu 15-9. 

Finala dintre Dabija și Perlu a dat câștiga de cauză lui dinamovistului, Adrian Dabija impunându-se cu 15-12. În meciul pentru medalia de bronz Adrian Szilagyi l-a întrecut pe Lucian Ciovică, scorul final fiind 15-12.

La ediția din acest an a Cupei României – seniori, individual au mai participat alți patru sportivi sătmăreni, Tudor Surducan (CS Satu Mare) ocupând locul 15, Szep Marton (CSM Satu Mare) a încheiat comepetiția pe locul 18, Nagy Lehel (CSM Satu Mare) pe locul 22, iar Arkosi Bertalan a abandonat.

Clasamentul final: 

1. Adrian Dabija (CS Dinamo București)

2. Mario Perșu (CS Universitatea Craiova)

3. Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare)

4. Lucian Ciovică (CS Universitatea Craiova)

5. Mihail Oprea (CS Universitatea Craiova)

6. Adrian Yanez (Spania – El Duque)

7, Alexandru Nyisztor Csaki (CS Universitatea Craiova)

8. Alexandru Oroian (CS Dinamo București)

Mâine, în ultima zi a competiției de la Craiova, își vor disputa medaliile echipele masculine.

spada csm satu mare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii