Imprimă această pagină

Spadasinii de la CS Satu Mare, campioni naționali în proba pe echipe

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sala de scrimă ”Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 13-16 noiembrie ediția 2019 a Campionatului Naţional de Speranţe – individual şi echipe, atât la masculin cât și la feminin.

După cele două medalii, argint (Marton Mezinger) și bronz (Szabo Szabolcs), câștigate ieri de sportivii sătmăreni, astăzi, spadasinii de la CS Satu Mare au devenit campioni naționali în proba pe echipe.

Opt echipe s-au duelat pentru medalii în proba de spadă masculin echipe, iar după o finală disputată, tinerii spadasini sătmăreni au obținut medaliile de aur și titlul național după ce au învins în marea finală LPS Craiova1, scor 45-34. În primul tur de pe tabloul de opt, sătmărenii au trecut fără probleme de LPS Craiova 3, scor 45-27, iar în semifinale au învins echipa CSA Steaua cu scorul de 45-35.

Echipa CS Satu Mare a fost alcătuită din Emilian Feher, Luca Gurza, Mezinger Marton și Szabó Szabolcs alături de care au fost antrenorii Nagy Lehel și Szilagyi Adrian.

Vineri și sâmbătă intră în concursul individual și pe echipe fetele de la CS Satu Mare. Antrenorii Csiszár Ferenc și Simon Surducan au ajus astăzi la București cu următorul lot: Mekker Evelin, Ariana Nemes, Daria Hotca, Carolina Bernath, Toth Viktoria, Ana Tomsa, Ziman Krisztina.

scrimaaa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii