Spadă | Zsofia Kato, bronz la Campionatul Naţional - cadeţi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, în Sala Ana Pascu din Bucureşti s-a desfășurat Campionatul Naţional 2019 - cadeţi, la spadă feminin, individual.

Județul Satu Mare este reprezentat la această competiție de sportivele de la CS Satu Mare, iar la finalul primei zile a CN - cadeți, Zsofia Kato a obținut medalia de bronz.

Sătmăreanca a trecut în primul tur, 15-14, de Andreea Niculai (CSS1 Constanța), pe tabloul de opt a trecut cu scorul de 15-9 de Ana Maria Melintescu (CS Dinamo), iar în semifinale a pierdut, la limită, 14-15, în fața Biancăi Moroianu, de la CSA Steaua.

Titlul de campioană națională a fost câștigat de reprezentanta clubului CSA Steaua Bucureşti, Cristina Constantinescu, care a învins-o în marea finală pe colega sa de club, Bianca Moroianu cu scorul de 15-13. Bronzul  fost împărțit de Zsofia Kato (CS Satu Mare) și Diana Zota (CS Dinamo București). 

Clasamentul a fost completat în top 8 de către Renata Axinte (ACS Stesial) – locul 5, Irina Stan (CSA Steaua) – locul 6, Eda Petrache (CSA Steaua) – locul 7 și Ana Maria Melintescu (CS Dinamo) – locul 8. 

Celelalte sportive de la CS Satu Mare s-au clasat pe următoarele locuri: Lavinia Toma (20), Ziman Krisztina (30), Maria Crăciun (41), 

Luni sunt programate întrecerile pe echipe, iar CS Satu Mare (Zsofia Kato, Lavinia Toma, Ziman Krisztina, Maria Crăciun) va intra în competiție direct pe tabloul de 8, unde va înfrunta CSS Constanța ( Anja Bleanda, Andreea Niculai, Daria Olteanu).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii