Banner blato Livrare
Eveniment | FR Scrimă a lansat clipul de promovare ”Eroi cu mască!” Foto/Video: Federația Română de Scrimă

Eveniment | FR Scrimă a lansat clipul de promovare ”Eroi cu mască!”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ziua de 27 martie 2018 a fost una cu totul specială pentru Federația Română de Scrimă și pentru toți iubitorii scrimei din țara noastră.

Cu cinci zile înainte de debutul Campionatului Mondial de cadeți și juniori de la Verona, Federația Română de Scrimă a organizat marți, 27 martie 2018, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, o gală cu dublu motiv: premierea sportivilor și antrenorilor medaliați la Campionatul European de cadeți și juniori de la Soci și lansare clipului de promovare ”Eroi cu mască!”
Evenimentul a avut loc la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în Sala Amfiteatru, și a fost onorat de prezența conducătorilor COSR, MTS, FR Scrimă, CSA Steaua, a sportivilor din loturile naționale de spadă, sabie și floretă, dar și a altor numeroși invitați din lumea scrimei. Primii au intrat în scenă medaliații de la Soci, iar cei care au primit trofee din partea Federației Române de Scrimă au fost:
– Alexandra Predescu (CSA Steaua) – medalie de argint în proba de spadă juniori feminin individual – antrenori Iulian Bratu și Nicolae Ille;
– Echipa de floretă cadeți feminin – medalie de bronz – Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Gheorghe (CSA Steaua) și Karina Vasile (ACS Balestra) – antrenor Florin Gheorghe;
– Echipa de sabie cadeți masculin – medalie de bronz – Rareș Ailinca (CSM Brașov), Andrei Păștin (CS Dinamo), Elton Dincă (CS Riposta) și Alexandru Zmău (CSM Iași) – antrenor Rareș Dumitrescu;
– Echipa de spadă cadeți feminin – medalie de bronz – Mihaela Leonte (CSS Quarto), Andrada Ghica (ACS Stesial), Talida Enache (CS UNEFS) și Claudia Durău(LPS Craiova) – antrenoare Marcela Mincu și Alina Ciuculescu.

Un moment aparte a fost premierea sabrerei Bianca Pascu. Sportiva pregătită de Florin Zalomir a câștigat recent prima sa etapă de Cupă Mondială, când s-a clasat pe locul 1 la Atena, și a urcat pe locul 5 în clasamentul la zi al Cupei Mondiale de sabie seniori feminin individual. Iar Federația Română de Scrimă a marcat așa cum se cuvinte evoluțiile excelente ale sportivei de la CS Dinamo din ultima vreme și i-a oferit ei și lui Florin Zalomir câte un trofeu special.

Ultima parte a serii a fost dedicată unui proiect special al Federație Române de Scrimă: lansarea clipului de promovare al scrimei românești ”Eroi cu Mască”! Federația Română de Scrimă, Casa de producție Diud și Agenția de publicitate Friends TBWA au realizat, cu sprijinul Beautik, clipul de promovare ”Eroi cu Mască!”. Clipul a fost filmat la începutul acestui an, iar protagoniștii principali au fost Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu și Mălina Călugăreanu.

GALERIE FOTO completă de la eveniment puteți vedea AICI.

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii