CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de spadă juniori - proba masculină pe echipe Foto: frscrima.ro

CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de spadă juniori - proba masculină pe echipe

Sala de Scrimă CSA Steaua din București găzduiește în perioada 21-24 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru juniori.
Concursul se desfășoară la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start sunt prezenți spadasini de la toate cluburile din România.
Astăzi a avut loc proba masculină pe echipe la care au participat nouă formații: LPS Craiova1, LPS Craiova2, LPS Craiova3, ACS Corona Brașov, CSM Craiova, CSA Steaua, CSTA București, CS UNEFS și CS Satu Mare. Competiția s-a desfășurat după sistemul: tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul 9.

Pentru al patrulea an consecutiv, medaliile de aur au fost câștigate de sportivii de la CS Satu Mare. În marea finală, echipa pregătită de Csiszar Francisc și Lehel Nagy alcătuită din Alexandru OROIAN, Tudor SURDUCAN, SZEP Marton și SZILAGYI Balazs a învins CSA Steaua (Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Silviu Roșu, Sebastian Tirman), scor 45-30. Pe locul trei s-a clasat LPS Craiova1, care a învins în finala mică pe LPS Craiova2, scor 45-42.

Programul următoarelor două zile de concurs este următorul:
MARȚI, 23 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin individual;
MIERCURI, 24 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin echipe.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii