Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Cilli Kuritzky și Adam Zelter sunt învingătorii primei zile la Cupa 1 Decembrie - floretă copii și speranțe Foto: frscrima.ro

Cilli Kuritzky și Adam Zelter sunt învingătorii primei zile la Cupa 1 Decembrie - floretă copii și speranțe

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Una dintre cele mai vechi competiții de scrimă din Satu Mare, Cupa 1 Decembrie la floretă, a ajuns în acest an la ediția cu numărul 40. În 2017, Cupa 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe are loc în perioada 1-3 decembrie, la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare.
Concursul se desfășoară la trei categorii de vârstă, 9-10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani, la feminin și masculin, doar la individual. Cupa 1 Decembrie la floretă pentru copii și speranțe este organizată de către Direcția pentru Tineret și Sport a Județului Satu Mare, Clubul Sportiv Satu Mare, Asociația Fencing Satu Mare și Federația Română de Scrimă.
Vineri, 1 decembrie 2017, în prima zi de concurs au avut loc probele la categoria 9-10 ani. Au participat, în total, 65 de sportivi, iar învingători au fost Cilli Kuritzky – floretă feminin 9-10 ani și Adam Zelter – floretă masculin 9-10 ani.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu