Banner blato Livrare
Argint pentru sătmăreanca Amalia Tătăran la Campionatul European de scrimă pentru tineret Foto: Federația Română de Scrimă

Argint pentru sătmăreanca Amalia Tătăran la Campionatul European de scrimă pentru tineret

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Sătmăreanca Amalia Tătăran a cucerit medalia de argint la Campionatul European de scrimă pentru tineret de la Minsk, în proba de spadă feminin individual.
Câștigătoarea competiției a fost poloneza Martyna Swatowska, aceasta câștigând finala disputată cu Amalia Tătaran cu scorul de 15-11.
La proba de spadă feminin individual s-au prezentat la start 63 de sportive din Europa, iar România a fost reprezentată în această probă de patru sportive, două dintre ele fiind sătmărence: Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua). Cel mai bun rezultat al României în această probă a fost obținut de sătmăreanca Amalia Tătăran (CS Dinamo), care a cucerit medalia de argint la Minsk, după ce în 2015, la Vicenza a cucerit bronzul. Celelalte trei spadasine românce s-au clasat pe următoarele poziții la Minsk: Greta Vereș (CSA Steaua) – locul 14, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 30, Ramona Calcan (CSA Steaua) – locul 51.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Minsk este:
Luni, 24 aprilie:
Ora 9:00 – spadă masculin echipe, sabie feminin echipe, floretă masculin echipe;
Marți, 25 aprilie:
Ora 9:00 – spadă feminin echipe, sabie masculin echipe, floretă feminin echipe.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii