Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Aur, argint și bronz pentru sportivii de la CS Satu Mare la Campionatul Național de spadă cadeți Foto: Federația Română de Scrimă

Aur, argint și bronz pentru sportivii de la CS Satu Mare la Campionatul Național de spadă cadeți

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Balazs Szilagyi a câștigat Campionatul Național de spadă cadeți de la București, ediția 2017, în proba masculină la individual.
Balazs Szilagyi este legitimat la CS Satu Mare, unde este pregătit de antrenorul Lehel Nagy.
Întrecerile Campionatului Național de spadă cadeți de la București, ediția 2017, au continuat azi cu proba masculină - individual la care s-au prezentat 40 de sportivi de la toate cluburile de spadă din țară.
Medalia de aur și titlul de campion național au fost câștigate de sătmăreanul Balazs Szilagyi care a trecut în finală de colegul său de club, Alexandru Oroian, scor 15-14. Podiumul a fost completat de Adam Macska de la CS Satu Mare și de Mihai Bigea, de la LPS Craiova.
Campionatul Național de spadă pentru cadeți de la București, ediția 2017, se încheie duminică, 29 ianuarie, cu proba de spadă masculin echipe.

Fetele de la CS Satu Mare au cucerit argintul în proba pe echipe la spadă cadeți
La Campionatul Național de spadă cadeți în proba pe echipe la feminin CS Satu Mare a avut două echipe, prima a fost alcătuită din Zsofia Kato, Astrid Kiss, Melany Pfeifer și Boglarka Szabo, iar a doua din Cristina Anderco, Maria Crăciun și Viktoria Jager.
Pe tabloul de 8, CS Satu Mare 1 a eliminat CS Satu Mare 2, scor 45-30, după care CS Satu Mare 1 a jucat în semifinale cu Steaua 1 pe care le-au învins cu 45-37. În finală, fetele pregătite de Adrian Pop și Simona Surducan au pierdut, scor 45-25, împotriva echipei CSS Quarto București, cucerind astfel medalia de argint. Argintul vine după medaliile de bronz obținute joi la individual de Astrid Kiss și Melany Pfeifer.


Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu