Banner blato Livrare
Spadă | Sătmăreanca Greta Vereș (CSA Steaua) a câștigat Cupa României Foto: Federația Română de Scrimă

Spadă | Sătmăreanca Greta Vereș (CSA Steaua) a câștigat Cupa României

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Începând de astăzi și până sâmbătă (28 septembrie – 1 octombrie) Sala de sport Flămânda din Constanța găzduiește întrecerile Cupei României la spadă seniori, masculin și feminin, individual și echipe.
La concursul de la malul mării sunt prezenți toți spadasinii seniori de la cluburile de profil din România. Dintre cele patru campioane olimpice, la Constanța va fi prezentă doar Loredana Dinu, în proba pe echipe, de joi, 29 septembrie.

Miercuri, 28 septembrie, în prima zi de concurs a fost programată proba feminină individuală, competiție la care s-au prezentat 29 de sportive de la toate cluburile de spadă din țară, iar printre ele s-au aflat şi trei sătmărence (Teodora Coste - CS Satu Mare, Greta Vereș - CSA Steaua și Amalia Tătăran - Dinamo).
După un concurs disputat, trofeul a fost câștigat de sătmăreanca Greta Vereș care reprezintă CSA Steaua, după ce a învins-o în finală pe Raluca Sbîrcia (CSU Craiova) scor 15-12. Pe locul trei s-a clasat Alexandra Predescu (CSA Steaua) după ce a trecut în finala mică de Diana Ionele, de la CSU Craiova, scor 15-10.
La finalul concursului Amalia Tătăran (Dinamo) s-a situat pe locul 9, iar Teodora Coste (CS Satu Mare) a încheiat pe locul 12.

Programul Cupei României la spadă seniori:
Joi, 29 septembrie: ora 9:00 – spadă feminin echipe;
Vineri, 30 septembrie: ora 9:00 – spadă masculin individual;
Sâmbătă, 01 octombrie: ora 9:00 – spadă masculin echipe.
Sursa: frscrima.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii