smarald tennis club

Federația Română de Rugby și Kaufland creează Liga de Rugby Kaufland 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Federația Română de Rugby (FRR) și Kaufland România anunță dezvoltarea parteneriatului deja existent și începând de la finalele campionatului național din acest an, lansarea Ligii de Rugby Kaufland, un moment semnificativ pentru rugbyul românesc.

Această inițiativă reprezintă o colaborare care se dorește a fi de succes între sport și sectorul comercial, aducând beneficii importante comunității și societății. 

Prin această colaborare strategică, Kaufland își exprimă angajamentul pentru promovarea sportului și a unui stil de viață activ. Liga de Rugby Kaufland nu este doar o platformă pentru sportivi profesioniști, ci și un mediu propice dezvoltării tinerelor talente din România. 

Rugby-ul, un sport care promovează forța, respectul și camaraderia, devine un instrument puternic în construirea unei societăți sănătoase și unite. Prin această inițiativă dorim să inspirăm tinerii să adopte un stil de viață activ și să promoveze valorile pozitive ale sportului. 

„Acest parteneriat dintre FRR şi Kaufland nu doar sprijinǎ dezvoltarea rugby-ului românesc, ci creeazǎ şi oportunitǎţi pentru campanii de conştientizare socialǎ şi programe educaţionale. Este un exemplu excelent al modului în care sectorul privat poate contribui activ la progresul sportiv şi social. Suntem ferm convinși că Liga de Rugby Kaufland va avea un impact semnificativ asupra sportului și societății românești, aducând cu sine noi oportunități pentru tineri și contribuind la promovarea unui stil de viață sănătos și activ pentru toți”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

„Kaufland România susține sportul românesc și ne bucurăm să extindem parteneriatul început în acest an cu FRR. Am găsit în rugby valori comune și împreună arătăm că implicarea face diferența, atât în ceea ce privește performanța sportivă, cât și în spirit civic, prin acțiuni de voluntariat la care participăm împreună”, a adăugat Katharina Scheidereiter, CSR manager Kaufland România. 

Mâine, 9 decembrie, în prima finală a Ligii de Rugby Kaufland, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, de la ora 13:00, CSM Știința Baia Mare va întâlni pe CS Dinamo.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii