Rugby | ”Stejarii”, prezenți la Ceremonia Șepcuțelor înainte de debutul la Cupa Mondială 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Rugbyștii echipei naționale au avut parte de un eveniment special la Bordeaux înainte de primul joc oficial de la Cupa Mondială de Rugby 2023 din Franța.

Înainte de meciul cu Irlanda, cel de debut pentru naționala noastră la acest turneu, ”Stejarii” au fost invitați la festivitatea de Bun Venit sau Ceremonia Șepcuțelor. În cadrul acestui eveniment, fiecare rugbyist a primit din partea reprezentanților World Rugby câte o șepcuță și o medalie de participare ca amintire de la această ediție. 

După ce au primit aceste obiecte, rugbyștii români au cântat ”Treceți batalioane, române, Carpații”, iar acest lucru nu a trecut neobservat de selecționerul Eugen Apjok.

”Ne pregătim de război că așa este și cântecul și sâmbătă cu siguranță va fi o luptă și o provocare pentru echipa noastră”, a spus selecționerul naționalei de rugby a României.  

De asemenea, Cristi Chirică, rugbystul celor de la CSM Baia Mare și al naționalei României, a spus că selecționata noastră este pregătită să lupte și să facă o impresie frumoasă în Franța.  

”Suntem pregătiți pentru meciurile care urmează și așteptăm cu nerăbadare să intrăm pe teren și să luptăm cu fiecare sudoare pentru culorile țării”, a spus Chirică. 

România va debuta la Cupa Mondială, sâmbătă, 9 septembrie, urmând să întâlnească Irlanda, liderul mondial. Meciul are loc de la ora 16:30 în direct pe Digi Sport 1.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii