Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Rugby: România, gazda Campionatului European Under 18 de rugby în 7 Foto: Federația Română de Rugby

Rugby: România, gazda Campionatului European Under 18 de rugby în 7

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În perioada 17 - 18 septembrie, la Bucuresti, pe Stadionul National “Arcul de Triumf” va avea loc Campionatul European de U18, rugby in 7.
La aceasta competitie organizata de catre Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Rugby Europe, vor participa 12 echipe: Franta, Portugalia, Irlanda, Romania, Germania, Rusia, Polonia, Italia, Israel, Moldova, Luxemburg si Spania.
  • “Ne onoreaza organizarea acestei competitii care vine ca o recunoastere a valorii rugbyului romanesc. Este important pentru tinerii jucatori romani sa joace in fieful rugbyului autohton, pe Stadionul “Arcul de Triumf” pentru ca ei vor fi generatia de maine, urmasii Stejarilor. In plus, acest Campionat European ne ofera prilejul de a vedea la lucru marile natiuni, Franta, Irlanda, Italia. Cred ca este important pentru sportul romanesc sa aducem cat mai multe astfel de competitii in tara, sa obtinem rezultate care reflecta situatia curenta a nivelului la care ne aflam si este un test important pentru toata lumea. Le urez succes tuturor tarilor participante si sper ca Stejareii sa reuseasca meciuri bune la acest turneu”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.
Cele 12 echipe sunt impartite in trei grupe: Franta, Rusia, Polonia si Spania (Grupa A), Portugalia, Germania, Italia si Luxemburg (Grupa B) si Irlanda, Romania, Israel si Moldova (Grupa C). Sambata, vor avea loc meciurile din Grupe, cu incepere de la ora 10:30, iar duminica, de la ora 10:00 vor avea loc meciurile de clasament.
  • “Am avut o perioada buna de pregatire, baietii au muncit foarte mult si isi doresc sa aiba o evolutie cat mai buna, cu atat mai mult cu cat joaca acasa. Cred ca atuul echipei Romaniei este forta grupului. Cat despre grupa din care facem parte, Irlanda va fi cel mai puternic adversar, insa nu trebuie sa ignoram nici Moldova. Doresc sa obtinem doua victorii in grupa si sa castigam primul meci din ziua a doua”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul echipei.
Lotul Romaniei U18: Andrei Pasalan (CT Dinicu Golescu), Codrin Bercu (CNE CSS2 Baia Mare),Paul Herman (CNE Baia Mare), George Ciorbac (LPS Constanta), Razvan Belehuz (CSS Barlad), Cristian Andi Radu (CS Dinamo), Razvan Enache (CNAV), Petru Azoitei (CSS Barlad), Vlad Bocanet (CNE Baia Mare), Ionut Vatafu (LPS Constanta), Malauta Andrei (CNAV), Alexandru Tudose (Pitesti), Marius Chiriac (CNAV), Sebastian Ionescu (SCM Timisoara),Alexandru Cosmin Iliuta (CSS Barlad), Marius Ioana (CSS Steaua)
La Campionatul European U18 Sevens intrarea este libera.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu