Imprimă această pagină

Judo | Rezultate bune obținute de sportivii sătmăreni la Campionatul Național U16

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 12 – 14 noimbrie 2020, Poiana Brașov a găzduit Etapa Finală a Campionatului Național de Judo Individual juniori U16. 

Vineri, în prima zi a competiției, sătmăreanul Emanuel Tar a obținut titlul de vicecampion național U16, la categoria 50kg, iar Paul Cîmpan și Codreanu Miguel s-au clasat pe locul VII, la categoria 55 kg, respectiv 60kg, iar duminică, la întrecerea pe echipe, sătmărenii au obținut un merituos loc trei.

Vineri, în primul meci, Emanuel Tar a trecut cu 10-0 de Iulian Cosma (Ploiești), meciul doi l-a pierdu în fața lui Iustin Rus, care a câștigat titlul național la această categorie, iar în duleul pentru locul doi l-a învins, tot cu 10-0, pe piteșteanul Ionuț Viscol. Pe locul VII s-au clasat sportivii Cîmpan Paul (ctg. 55kg) și Codreanu Miguel (ctg. 60kg). Au mai participat Pașca Nicholas (ctg. 55kg), Ilie George (ctg. 66kg) și Ilie Antonio (ctg. 81kg).

”La întrecerea pe echipe, la categoria de vârstă U18, CSM Satu Mare a făcut echipă împreună cu sportivii de la Judo Master Satu Mare, echipa formată reușind să obțină o performanță în premieră pentru judo-ul sătmărean, medalie de bronz. Medalia am câștigat-o împotriva echipei din Miercurea Ciuc, la finalul unui meci foarte disputat, căștigat cu scorul de 3-2”, a declarat la finalul competiției antrenorul Marian Halas.

Componența echipei:

Ctg. 60 kg: Codreanu Miguel și Cîmpan Paul;

Ctg. 66 kg: Pașca Alexandru și Ilie George;

Ctg. 73 kg: Felber Luca și Felber Chris;

Ctg. 81 kg: Oprea Sergiu și Ilie Antonio;

Ctg. +81 kg: Oprea Raul;

Antrenori: Halas Marian si Pelcz Attila.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii