Banner blato Livrare

Judo | Dragoş Polgar şi Adina Micaş, bronz la Campionatul Balcanic U13

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În weekend, la Timişoara s-a desfășurat Campionatul Balcanic de judo U13, competiţie la care Dragoş Polgar şi Adina Micaş au câștigat medaliile de bronz.

La turneul organizat de Federaţia Română de Judo şi Phoenix Timişoara au participat sportivi din șapte ţări: România, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Cipru și Muntenegru.

La finalul celor două zile de concurs, România a cucerit 5 medalii de aur, 7 de argint şi 11 de bronz, ocupând poziţia a doua în clasamentul pe ţări, după Turcia. Podiumul a fost completat de Bosnia Herţegovina.

La rezultatele României au contribuit şi cei doi sportivi de la CSM Satu Mare, Dragoş Polgar şi Adina Micaş, aceştia şi-au câştigat dreptul de a participa după ce au devenit campioni naţionali.

Dragoş Polgar a obținut medalia de bronz la categoria de 42 kilograme, unde câștigător a fost turcul Omer Turgutlu,iar locul doi a fost ocupat de bulgarul Andrei Ganchev.

Adina Micaş a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria +57 kilograme, unde câștigătoare a fost Ariana Podea (România), iar pe locul doi s-a clasat Sema Yildirim (Turcia).

Antrenorul Marian Halas ne transmite că odată cu această competiţie s-a încheiat calendarul competiţional al primei jumătăţi din anul 2019, astfel că sportivii sătmăreni intră într-o vacanţă de trei săptămâni.

Clasamentul medaliilor de la Campionatul Balcanic U13 de la Timişoara:

1. Turcia (7 aur, 4 argint, 8 bronz)

2. România (5, 7, 11)

3. Bosnia Herţegovina (5, 4, 7)

4. Bulgaria (2, 1, 4)

5. Cipru (1, 0, 0)

6. Muntenegru (0, 3, 3)

7. Grecia (0, 1, 5)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii