Banner blato Livrare

Handbal. Victorie categorică pentru handbaliștii sătmăreni

CSM Satu Mare 32 - 26 HC Sibiu
Victorie categorică pentru handbaliștii sătmăreni în meciul cu HC Sibiu disputat duminică, 14 februarie în sala „Ecaterina Both” din Satu Mare, 32-26 (15-11).
După începutul de meci ezitant în care ambele echipe au ratat câte două atacuri, sătmărenii au marcat primul gol în minutul patru, în minutul șase conduceau cu 4-1, iar după zece minute scorul arăta 5-3 pentru CSM Satu Mare. Diferența de scor a început să crească odată cu trecerea timpului, astfel că în minutul 20 sătmărenii conduceau cu 5 goluri (10-5), iar la pauză tabela s-a oprit la 15-11.

După pauză s-a jucat la fel ca în prima repriză, iar diferenţa de goluri a crescut constant (21-14 în minutul 13 și 25-17 în minutul 17) datorită poftei de gol a lui Janos Olah care a marcat de 11 ori și a intervențiilor foarte bune pe care le-a avut Cioroiu la atacurile poziționale și contraatacurilor oaspeților din Sibiu.
Au marcat: Olah 11, Alisie 8, Mureşan 4, Morar 4, Rogoz, Ungar 2.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, HCM Sighișoara. Meciul se va juca în data de 2 martie, de la ora 11.00, în Sala „Radu Voina” din Sighișoara.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii