Banner blato Livrare

Handbal: Victorie in-extremis pentru CSM Satu Mare în meciul cu „U” Craiova

Echipa de handbal a CSM Satu Mare a învins astăzi, 6 decembrie, „U” Craiova, scor 38-36, după un meci cu o desfășurare dramatică a scorului.
Prima repriză a fost la discreția sătmărenilor care au condus tot timpul și au intrat la pauză cu o diferență de 5 goluri. Primele 10 minute ale reprizei secunde au decurs la fel ca și prima repriză, handbaliștii noștri marcând la foc automat, ajungând să conducă în minutul 40 cu 11 goluri (25-14). Antrenorul oaspeților cere un time-out în care reușește să-i ”resusciteze” pe handbaliștii olteni care în 15 minute reușesc să egaleze (31-31) și chiar să preia conducerea (33-32), cu 4 minute înainte de finalul partidei. În ultimele 4 minute s-a mers cap la cap, sătmărenii conducând cu câte un gol, iar oltenii egalând de două ori, 35-35 și 36-36, după care, în ultimul minut de joc, handbaliștii lui Istrate au marcat două goluri după două greșeli în atac ale celor de la Craiova și au câștigat un meci pe care puteau să și-l adjudece la pas cu mai cu mai multă atenție în apărare și concentrate pe faza de atac.
Meciul din Sala „Ecaterina Both” din Satu Mare s-a jucat în cadrul etapei a XII-a, a Diviziei A, Seria B la handbal, iar pentru CSM Satu Mare au marcat: Mureșan (11 goluri), Lupșe (9), Ungar (4), Rogoz (4), Pop (4), Alisie (3), Mateș (2) și Morar (1). Meciul a fost arbitrat de cuplul băimărean C. Băban/I. Marta.
Sâmbătă, în ultima etapă a turului de campionat, CSM Satu Mare va evolua în deplasare, la Oradea.

Rezultatele înregistrate în etapa a XII-a:
Poli II Timișoara 21 – 26 HC Sibiu
Argeș Pitești 43 – 38 CNE Sighișoara
HCM Sighișoara 32 – 30 “U” Cluj
CSM Satu Mare 38 – 36 “U” Craiova
CNOT Brașov 24 – 31 CSM Oradea
CSM Făgăraș 38 – 25 Sebeș
AH Baia Mare a stat.

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii