smarald tennis club

Handbal J2 | Băieții de la ADEP Satu Mare au jucat azi primul meci al sezonului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Joi după-amiază, în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare, juniorii II de la ADEP Satu Mare au jucat primul meci al sezonului 2023/2024 din cadrul Campionatului Național.

Sătmărenii au primit vizita băimărenilor de la Academia Minaur, iar după o primă repriză echilibrată, încheiată cu un avantaj de 3 goluri în favoarea oaspeților (17-20), partea a doua a meciului a fost dominată de jucătorii Minaurului, care au profitat la maximum de erorile din apărarea sătmăreană și s-au impus cu scorul de 43-28. Diferența de goluri este cam mare și nu reflectă neapărat diferența dintre cele două echipe din meciul de azi, însă jucătorii băimăreni au fost mult mai preciși la finalizare, au fost agresivi în apărare și au recuperat multe mingi în jocul deschis.

Pentru sătmăreni, Tudor Enea a fost cel mai bun marcator în meciul de azi, cu 11 goluri, Luca Lup a marcat 5 goluri, Raul Bărbulescu 4 goluri, Emanuel Bente 3 goluri, Casian Pop și Emanuel Feher au marcat câte 2 goluri, iar Matei Sumlas a înscris un gol. Cel mai bun marcator al băimărenilor și al meciului a fost Alexandru Cupse, cu 12 goluri.

Etapa următoare, CSS ADEP Satu Mare va juca în deplasare la LPS Cluj, iar Academia Minaur Baia Mare va primi vizita celor de la Liceul Liviu Rebreanu Turda. 

 

Juniori 2 | CSS ADEP Satu Mare 28 - 43 Academia Minaur Baia Mare (17-20)

Arbitri: S. Hendrea (MM) și D. Sechel (MM); 
CSS ADEP Satu Mare: Florin Muchi, Szilagyi Marian, Kadar Dominik, Matei Sumlas, Marcel Tincu, Emanuel Bente, Eotvos David, Casian Pop, Luca Lup, Emanuel Feher, Raul Bărbulescu, Maximus Zelea, Tudor Enea, Raul Pop;
Antrenor: Dan Sebastian;
Academia Minaur Baia Mare: Kovacs Andrei, Luca Istovan, Szekely Patrik, Revak David, Andrei Mihuț, Marian Graur, Rareș Horotan, Kovacs Alexandru, Matei Craciu, Darian Sulf, Alexandru Cupse, Luca Mihuț, Alexandru Dulf, Adam Fodor, Luca Mureșan,, Radu  Rogojan;

Antrenor: Iulian Alexandru;    

 

Program Campionatul Național J2 | Etapa 1:

Sâmbătă, 16 septembrie:

  • LPS Cluj - CSS 2 Baia Mare (12:00)
  • Lic. Liviu Rebreanu Turda - CS Seinin (14:00)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii