Handbal | Înfrângere pentru fetele de la LPS Satu Mare în primul meci de la Turneul Final Valoare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Federația Română de Handbal organizează în perioada 24 -28 mai, la Bistrița, Turneul Valoare rezervat junioarelor trei. La competiția care va fi găzduită de TeraPlast Arena participă cele mai bune opt echipe de la acest nivel din România, care vor lupta pentru titlul național.

Miercuri după-amiază, în primul meci al competiției, handbalistele LPS-ului sătmărean au fost învinse la o diferență de cinci goluri de CSM Ploiești, 35-30. Handbalistele din Ploiești au condus pe toată durata meciului (2-0, 4-2, 9-5, 12-7), la pauză intrând cu un avantaj de șase goluri, 17-11. În partea a doua a jocului, fetele pregătite de Ciprian Mărieș și Alin Pop au jucat mai bine și au câștigat repriza la diferență de un gol, 19-18, insuficient pentru a câștiga și jocul, CSM-ul ploieștean impunându-se cu scorul de 35-30.

Mara Marghitaș a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu o eficineță excelentă, 13 goluri din 16 aruncări, Ariana Ionescu și Daria Secu au marcat câte 4 goluri, Patricia Cherekes, Andrada Perța și Miriam Bumbuc câte 2 goluri, iar Teodora Pop, Iulia Paicu și Maribel Filimon câte un gol.

Joi, în meciul doi al turneului, sătmărencele vor întâlni una dintre favoritele la titlul național, CSM Corona Brașov, care de altfel a câștigat și anul trecut medaliile de aur la această categorie de vârstă. Brașovencele vor întâlni în această seară echipa gazdă, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. 

LPS Satu Mare: Ariana Ionescu, Denisa Doboș, Cseke Kitti, Iulia Paicu, Nyisztor Miruna, Patricia Cherecheș, Iasmina Berinde, Andrada Perța, Mara Marghitaș, Ioana Pop, Miriam Bumbuc, Teodora Pop, Maribel Filimon, Daria Secu; 
Antrenori: Ciprian Mărieș, Alin Pop;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii