Handbal | Lara Sarca și Patricia Cherecheș, convocate la loturile naționale 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Handbalul sătmărean juvenil traversează o perioadă foarte bună, iar acest lucru se vede cel mai bine în clasamentele Campionatelor Naționale, dar și prin convocările jucătoarelor la loturile naționale de handbal feminin. 

Astfel, munca și seriozitatea tinerelor jucătoare sătmărene alături de antrenorii Ciprian Mărieș, Kibedi Albert și Alin Pop este apreciată și la nivelul echipelor naționale, Lara Sarca și Patricia Cherecheș fiind convocate la loturile naționale pentru un stagiu de pregătire centralizată. 

Astfel, după ce a luna trecută a participat la stagiul de pregătire al lotului național de junioare (2007/2007) de la Satu Mare și la meciurile amicale din Ungaria, Lara Sarca (LPS Satu Mare) a fost convocată în perioada 12-18 decembrie la acțiunea de pregătire centralizată de la Râmnicu Vâlcea. 

În aceeași perioadă (12-18 decembrie), tot la Râmnicu Vâlcea, se va reuni și lotul național de cadete, printre jucătoarele convocate aflându-se și pivotul Patricia Cherecheș de la LPS Satu Mare.

Luna trecută, alte patru sătmărence (Ariana Ionescu, Maribel Filimon, Ioana Pop și Mara Marghitaș) s-au pregătit la Râmnicu Vâlcea cu lotul național de cadete (2008/2009).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii