Handbal | LPS Satu Mare a început cu o victorie Turneul Final al junioarelor 1

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Handbalistele de la LPS Satu Mare, pregătite de Kibedi Adalbert, au început cu o victorie Turneul Final - Speranță al junioarelor 1.

Sătmărencele s-au impus la o diferență de opt goluri, 39-31, în fața celor de la LPS I. Balas Soter Buzău, după ce la pauză au avut un avantaj minim de un gol, 17-16. 
Maria Crăciun a fost cea mai bună marcatoare a LPS-ului sătmărean, cu 9 reușite, Ana Dușa a marcat 6 goluri, Mozes Orsolya și Mara Remes au înscris câte 5 goluri, iar Kibedi Sarah și Karina Scutaru câte 4 goluri. 
Joi, de la ora 16:00, LPS Satu Mare va juca cu CSS2 București, iar vineri, de la ora 18:00, vor întâlni ACS Unirea Dobroești.
Sâmbătă dimineață sunt programate jocurile de clasament (7-8/5-6), iar de la 16:00 și 18:00 sunt programate semifinalele. Duminică, de la ora 11:00, este programată finala mică, iar începând cu ora 13:30 se va juca marea finală a Turneului Final - Speranță (junioare 1).
Sătmărencele au încheiat pe primul loc în Grupa 3 Speranță, cu punctaj maxim (12 puncte), și s-au calificat la Turneul Final unde au fost repartizate în Grupa 2 alături de ACS Unirea Dobroești, LPS I. Balas Soter Buzău și CSS2 București. În Grupa 1 au fost repartizate: CSS Zalău, Băile Herculane, CSS Făgăraș și CSS Mediaș.
handbal lps satu mare junioare1

Turneul Final - Speranță | Etapa 1 | LPS I. Balas Soter Buzău 31 - 39 LPS Satu Mare (16-17)

Sala: Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea;
Arbitri: Badea C. și Sandor B.;
Inspector FRH: Nicolae Popa;
LPS Satu Mare: Silvia Hrihor, Melisa Rosus, Kibedi Sarah, Oana Pintea, Alexandra Vaida, Mara Remeș, Vivien Tompos, Andreea Haiduc, Monica Medve, Medeea Dusa, Mozes Orsolya, Maria Crăciun, Karina Scutaru; 
Antrenor: Kibedi Adalbert;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii