Handbal | Selecție organizată de Atletik Satu Mare și Debrecen VSC

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Miercuri după-amiază, Sala LPS ”Ecaterina Both” a fost gazda primului trial de descoperire a talentelor organizat de CS Atletik Satu Mare și partenerii acestora din Ungaria, Academia de Handbal Debrecen VSC.

La antrenamentul școală au participat peste 20 de jucătoare de la Atletik Satu Mare, Unirea Tășnad, Cămin, Turț și HC VM Zalău, care au început pregătirea sub îndrumarea antrenorilor sătmăreni Kibédi Albert, Ciprian Mărieș, Camelia Pop și Alin Pop, după care antrenorii maghiari au continuat antrenamentul.
Zsolt Ábrok, președintele executiv al academiei din Debrecen le-a urat bun venit jucătoarelor prezente și le-a urat succes, în timp ce antrenorul echipei U15 Marián Blanka, portarul Erika Kalocsai, antrenorii Erika Csapó și Rózsa Tóth și Nóra Varsányi, ofițer de relații internaționale, au urmărit cu atenție evoluția fetelor.
La finalul antrenamentului, reprezentanții clubului din Ungaria au selectat jucătoarele pe care le vor monitoriza în viitor. 
La începutul anului, Atletik Satu Mare a semnat un parteneriat cu Academia din Debrecen care acoperă mai multe segmente ale educației tinerilor.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii