Handbal | LPS Satu Mare a câștigat și la Timișoara. Echipa pregătită de Ciprian Mărieș, victorii pe linie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

LPS Satu Mare a învins în această după-amiază la Timișoara, Școala Generală 7, în etapa a treia din Grupa Speranță și este neînvinsă în această fază a competiției.

După o primă repriză câștigată de echipa oaspete, 10-6, echipa pregătită de Ciprian Mărieș s-a mobilizat și a câștigat următoarele două reprize, 19-8, respectiv 11-8, scorul înregistrat la finalul jocului fiind 36-26. 

Sătmărencele conduc în clasamentul Grupei Speranță 4, cu victorii pe linie, însă urmează o perioadă destul de aglomerată, cu trei meciuri în șapte zile. Astfel, sâmbătă viitoare vor juca în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare cu ACS Băile Herculane, miercuri, 6 aprilie, vor juca în deplasare la Unirea Sânnicolau Mare, iar sâmbătă, 9 aprilie, în prima etapă din retur, vor juca la Jimbolia.

În prima etapă din Grupa Speranță, fetele antrenate de Ciprian Mărieș au câștigat la scor jocul disputat în compania celor de la HC Jimbolia, în etapa a doua au învins LPS Bistrița, iar astăzi au bifat a treia victorie consecutivă, la Timișoara.

Echipa pregătită de Ciprian Mărieș a fost repartizată în Grupa Speranță 4, alături de LPS Bistrița, Șc. Gen. 7 Timișoara, ACS Băile Herculane, ACS Unirea Sânnicolau Mare și HC Jimbolia. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii