Banner blato Livrare

Handbal. CSM Satu Mare joacă duminică cu U Cluj

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Duminică, handbaliștii de la CSM Satu Mare încep un nou sezon din Divizia A la handbal masculin.
Sătmărenii joacă primul meci din acest sezon, pe teren propriu, în sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare, contra celor de la U Cluj Napoca. Meciul începe la ora 11,00 și va fi arbitrat de băimărenii A. Moldovan şi A. Gherman.
Chiar dacă conducerea clubului a fixat ca obiectiv promovarea în Liga Naţională, antrenorul Istrate nu este așa optimist, locurile 1-4 fiind obiectivul propus de acesta.
  • ”În primul rând, eu îmi doresc să putem continua până în decembrie, deoarece sunt probleme cu banii la club, dar eu vreau să terminăm pe unul dintre locurile 1-4”.
  • Pornim în acest campionat cu 15 jucători, șapte dintre ei fiind nou veniți la echipă, doi sunt accidentați, așa că e destul de greu să închegăm o echipă cu atâtea plecări și sosiri într-o perioadă așa scurtă... Durează o perioadă de timp până se integrează în echipă jucătorii care au venit în această vară, până se stabilesc relațiile de joc...
  • Ieri trebuia să jucăm un meci amical cu o echipă din Nyíregyháza însă m-au sunat la prânz că nu mai vin și ne-au cam încurcat în pregătirea meciului de duminică pentru că, dacă știam din timp, vorbeam cu echipa din Baia Mare să jucăm un meci amical... Duminică jucăm să câștigăm pentru a începe cu dreptul acest campionat și mai departe 'om vedea”, a concluzionat antrenorul Istrate.
Jucătorii CSM-ului pentru sezonul 2015-2016:
Portari: Lucian Cioroiu, Cristian Pogyină, Mihai Merlă;
Jucători de câmp: Florin Mateş, Raul Pop, Vlad Vaştag, Klaus Ungar, Sergiu Varga, Ion Mureşan, Adrian Lupşe, Ioan Morar, Paul Baros, Alisie Mircea, Vlad Rogoz și Ionuţ Petruş.
La finalul campionatului regulat, primul loc promovează în Liga Naţională în timp ce locurile 2 şi 3, din cele două serii, vor disputa un turneu de baraj cu locurile 11 şi 12 din Liga Naţională.

Programul primei etape:
Poli Timişoara – Academia Baia Mare
HCM Sighişoara – CNE Sighişoara
CSM Satu Mare – “U” Cluj-Napoca
CSM Făgăraş – CSM Oradea
Muhlbach Sebeş – “U” Craiova
CNOT Braşov – HC Sibiu
Argeş Piteşti stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii