Banner blato Livrare

Handbal | Moșul le-a oferit cadouri fetelor de la Atletik Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Chiar dacă a fost un an dificil, cu multe provocări și dificultăți, handbalistele de la CS ATLETIK Satu Mare s-au pregătit cum și pe unde au putut mai bine, în speranța că vor putea juca în competițiile naționale, iar în această săptămână au fost vizitate la antrenament de Moș Nicolae.

La fel ca în fiecare an, cu sprijinul celor de la CBA Nord Vest Satu Mare, Kaufland și Mueller&Prietenii SRL, tinerele handbaliste sătmărene au primit câte un cadou din partea Moșului.

handbal mos nicolae atletik1

Duminică după-masă, pe adresa de mail a Clubului ATLETIK a sosit o scrisoare foarte interesantă din punct de vedere a expeditorului.

”HO-HO-HO, BUNĂ ZIUA!                                                                                                                                           

V-am urmărit pe tot parcursul acestui an, ca și în anii precedenți și am constatat că voi nu v-ați oprit să munciți cu dăruință și cu o atitudine pozitivă, în ciuda dificultăților. Aceasta îmi dă încredere că veți deveni mari sportivi. Știu că acest an a întors viața voastră normală și a dat peste cap toate calculele și faceți mari sacrificii să continuați acest sport frumos. Pentru acest lucru, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, încerc să vă aduc un strop de bucurie în viața voastră prin aceste cadouri.

Cu mult respect, MOȘ NICOLAE!!!”

Pe această cale le mulțumim sponsorilor prin intermediul cărora a ajuns MOȘUL și în acest an: CBA NORD VEST SATU MARE, KAUFLAND SATU MARE și nu în ultimul rând SC MUELLER & PRIETENII SRL”, a transmis conducerea clubului Atletik.

handbal mos nicolae atletik2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii