Banner blato Livrare

Handbal feminin | Liceul Tehnologic I.G. Andron s-a calificat la faza națională a Cupei MEC

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Handbalistele de la Liceul Tehnologic I.G. Andron, pregătite de Ioan Handrău, s-au impus la etapa interjudețeană Nord-Vest a Cupei MEC la handbal feminin.

În perioada 12-16 februarie, la Baia Mare, s-a desfășurat etapa zonală a ”Cupei MEC la handbal fete”, compețiție la care au participat echipe din cele cinci județe din zona de Nord-Vest a țării. Handbalistele din Negrești au câștigat etapa interjudețeană și s-au calificat la etapa națională a competiției ce se va disputa săptămâna viitoare la Râmnicu Vâlcea.

  • ”Cu această victorie, campioanele noastre și-au croit prin muncă și dârzenie drumul spre etapa națională, care se va desfășura săptămâna viitoare la Râmnicu Vâlcea și, de acolo, sperăm, spre Campionatul Mondial. Ne mândrim cu fetele noastre, care au ales o cale mai grea, au ales să facă antrenamente și să fie sportive de performanță, în detrimentul timpului liber și al vieții sociale. Mulțumim echipei, în frunte cu domnul antrenor Ioan Handrău”, este mesajul transmis de conducerea liceului.

Liceul Tehnologic I.G. Andron: Boț Alexandra, Anton Anda, Andriucă Iulia, Demeter Teodora, Marincaș Adina, Ciobră Alexandra, Mihoc Lăcrimioara, Betea Bianca, Crișan Larisa, Oșan Mariana, Marincaș Lidia, Dobrican Andreea;

Antrenor: Ioan Handrău;

La ediţia 2020 a Cupei MEC la handbal feminin participă echipe formate din eleve născute în anii: 2002/2003/2004, iar la finalul competiției, echipa câștigătoare va participa la Campionatul Mondial Școlar de Handbal, ce se va disputa în perioada 29 iunie-7 iulie 2020, În Belgrad (Serbia).

handbal feminin liceul tehnologic negresti1

handbal feminin liceul tehnologic negresti2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii