Handbal | Fetele de la Atletik Satu Mare au câștigat Campionatul Județean

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Miercuri seară, în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare s-au disputat jocurile Final-Four-ului Campionatului Județean de handbal feminin - gimnaziu,  fetele de la Atletik Satu Mare câștigând titlul de campioane județene.

La ediția din acest an a Campionatului Județean de handbal destinat fetelor din învățământul gimnazial au participat opt echipe care au fost împărțite (geografic) în două grupe unde s-a jucat după sistemul ”fiecare cu fiecare”, tur-retur. La finalul sezonului regulat, primele două clasate, Școala Gimnazială Turulung și ACS Atletik Satu Mare din Grupa A, respectiv ACS Unirea '08 Tășnad și Școala Gimnazială Cămin - Foieni din Grupa B, s-au calificat la turneul Final-Four. 

Astfel, în semifinalele turneului Final-Four, ACS Atletik Satu Mare a învins cu 20-18 Școala Gimnazială Cămin - Foieni, iar Școala Gimnazială Turulung a câștigat cu 10-3 în fața celor de la ACS Unirea '08 Tășnad. 

Finala mică a fost câștigată de fetele de la Școala Gimnazială Cămin - Foieni, 14-9 cu ACS Unirea '08 Tășnad, iar în marea finală, după un joc foarte disputat, jucătoarele de la ACS Atletik Satu Mare s-au impus în fața echipei din Turulung la o diferență de două goluri, 19-17 devenind astfel campioane județene.

La finalul competiției, cele patru echipe au primit din partea organizatorilor, cu sprijinul DJST Satu Mare, diplome, medalii și cupe. Premierea echipelor a fost făcută de directorul DJST Satu Mare, Adrian Ardelean și Mihai Merlă - jucător de handbal la CSM București. 

Echipele participante la ediția din acest an a Campionatului județean de handbal feminin -gimnaziu:

Grupa A:

1. ASS Olimpus Negrești Oaș

2. AS Noua Generație Orașu Nou

3. Școala Gimnazială Turulung

4. ACS Atletik Satu Mare

Grupa B:

1. Școala Gimnazială Vetiș

2. ACS Unirea '08 Tășnad

3. Școala Gimnazială Cămin - Foieni

4. AS Speranța Pișcolt

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii