Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Handbal | Jucătorii de la CSȘM Bacău au câștigat turneul final de Juniori III organizat la Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

Handbal | Jucătorii de la CSȘM Bacău au câștigat turneul final de Juniori III organizat la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Duminică, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare s-au disputat finalele Turneului Final de handbal masculin - juniori III.

Handbaliștii de la CS Știința Municipal Bacău, antrenați de Valeriu Rugină și Gabriel Armanu și-au apărat titlul de campioni naționali după ce s-au impus în marea finală în fața echipei CSM București cu scorul de 33-27 (19-14). Finala mică a fost câștigată de surpriza plăcută a competiției, CSS Medgidia, care a trecut cu scorul de 28-22 de SCM Timișoara.

Ministrul Ioana Bran a asistat din tribune la finala mare a Turneului Final, iar la final a înmânat celor patru echipe care au disputat cele două finale medaliile, cupele și premiile speciale celor mai buni jucători ai turneului:

  • ”Am trăit alături de acești tineri și de părinții lor momente de mare bucurie și satisfacție. Îi felicit pe câștigători, dar și echipele participante pentru pasiunea și dăruirea cu care s-au întrecut în acest turneu” - a declarat la finalul competiției ministrul Ioana Bran.

În drumul spre finală, jucătorii băcăuani au trecut în grupe de AH Minaur Baia Mare (36-28), CSU Suceava (34-24) și SCM Timișoara (28-24), iar în semifinale a învins CSȘ Medgidia cu 32-28 (15-14). Marea finală disputată în fața celor de la CSM București a fost controloată din primul până în ultimul minut de CSȘM Bacău, 33-27 (19-15).

CS Știința Municipal Bacău: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10 goluri), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.
Antrenori: Valeriu Rugină și Gabriel Armanu;
CSM București: Alexandru Pașca, Bespalii Dimitrii, Florin Toma (5), Mario Moraru (1), Miulescu Vincenzo, Bogdan Voica (1), Albert Condrea, Radu Metcan, Cătălin Matei (13), Alexandru Botezatu, Pavel Stoica, Dan Duta, Dorin Badiceanu, Mihai Licurici, Ștefan Tintea (1), Andrei Bolma (6);
Antrenori: Flori Vasile și Marian Răpciugă;

Premiile speciale acordate celor mai buni handbaliști ai Turneului Final de la Satu Mare:
MVP-ul turneului: Tiberiu Toboșaru (CSȘM Bacău);
Cel mai bun apărător: Vlad Sipos (SCM Timișoara);
Golgeterul competiției: Cătălin Matei (CSM București);
Portar: Alexandru Pașca (CSM București);
Extremă stânga: Andrei Alin (CSȘM Bacău);
Inter stânga: Cătălin Matei (CSM București);
Centru: Eduard Olaru (CSS Medgidia);
Inter drepta: Alexandru Moldovan (SCM Timișoara);
Extrema dreapta: Vlad Chira (SCM Timișoara);
Pivot: Răzvan Franghiu Răzvan (CSȘM Bacău);

La finalul competiției organizatorul Ciprian Mărieș transmite mulțumiri tuturor celor care au ajutat la asigurarea bunei desfășurări a Turneului Final, care a avut loc in perioada 23-27.05.2018, în sala de sport Ecaterina Both.

  • ”Mulțumesc în primul rând Federatiei care a asigurat medaliile, diplomele și cupele sportivilor care au participat la turneu, ministrului Tineretului și Sportului - Ioana Bran, consilierului personal al ministrului Tineretului și Sportului - Florin Mulcuțan, Primăriei Municipiului Satu Mare. De asemenea, doresc să le mulțumesc antrenorilor Alexandru Dia (antrenor federal juniori) și Jordi Girald (antrenor principal România - juniori), directorului LPS Satu Mare - Dorel Ziman și directorului DJST Satu Mare - Adrian Ardelean.
    Mulțumiri copiilor din grupele cluburilor ATLETIK și ADEP SATU MARE pentru participarea voluntara la organizarea turneului, colegilor antrenori prof. KIBEDI ALBERT și prof. DAN SEBASTIAN, dar și părinților spectatori, care au avut un comportament exemplar.
    Mulțumiri încă o dată tuturor celor care au dat o mână de ajutor la organizarea și desfășurarea acestui turneu. Sper că am reușit să facem în așa fel încât toți copiii să se simtă fericiți”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii