Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal Foto: Facebook/Federația Română de Handbal

Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, cu un mandat până în 2022, după ce a câştigat alegerile cu un singur vot diferenţă, 100 faţă de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecuşanu, cu prilejul adunării generale de alegeri de la FR Handbal.
La adunarea generală de alegeri s-a înregistrat o prezenţă masivă, cu 199 reprezentanţi ai celor 202 structuri afiliate. În primul tur al votului, Dedu a obţinut 99 de voturi, Narcisa Lecuşanu - 94, iar Robert Licu - 6. Al doilea tur de scrutin a consemnat poate cea mai echilibrată luptă din istoria alegerilor pentru preşedinţia FRH, în care Dedu s-a impus cu un singur vor diferenţă (100-99).
În lupta pentru postul de vicepreşedinte al sectorului feminin, Steluţa Luca a întrecut-o pe Mariana Tîrcă cu 125 la 72 voturi. În cursa pentru postul de vicepreşedinte la masculin, fostul arbitru Sorin Dinu s-a impus cu 108 voturi, devansându-i pe Rudi Stănescu (49) şi Daniel Georgescu (42).
Pentru cele 14 locuri de membru în Consiliul de administraţie au candidat 42 de persoane, dintre care în urma votului au fost aleşi următorii: Gheorghe Tadici, Mihail Bocan, Claudiu Evi, Flaviu Săsaeac, Petru Ghervan, Jean Mateescu, Gheorghe Bejinariu, Remus Drăgănescu, Vasile Pavel, Ali Nurhan, Daniel Kotecz, Alexandru Teuţan, Veniamin Lupan şi Doru Manea.
Vladimir Ujică a fost reconfirmat în postul de preşedinte al Comisiei de cenzori.

Printre obiectivele stabilite de Alexandru Dedu se numără:
-
Participarea Loturilor Naționale la cât mai multe Turnee Finale (Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale și Europene).
- Deschiderea a 2 noi Centre Naționale pentru Juniori Feminin + 2 Masculin. Scopul final este să avem 4 Centre, atât la fete, cât și la băieți, în care tinerii să beneficieze de pregătire centralizată, la sfârșitul săptămânii jucând pentru Cluburile de proveniență. În momentul în care avem 4 Centre, distanțele de parcurs sunt rezonabile.
- Stimularea creșterii bazei de selecție și reducerea vârstei la care copiii fac cunoștință cu Handbalul.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii