Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga națională de handbal feminin devine Liga Florilor

Liga feminină a trecut printr-un proces de rebranding, a cărui concluzie i-a dat o identitate unică: Liga Florilor.
Doamnele și domnișoarele de pretutindeni au o relație specială cu florile, iar Liga își propune ca semn reprezentativ o minge de handbal compusă din flori de colț. Observând caracteristicile jucătoarelor din Liga Națională: feminitate, rezistență, dârzenie, dar și frumusețe si delicatețe, identitatea se bazează pe îmbinarea între handbal și cele mai rezistente flori de pe culmile Carpaților - florile de colț. Frumusețea și delicatețea florilor de colț este egalată doar de puterea cu care luptă.
Un punct important al branding-ului este și alăturarea logo-ului cu un motiv floral cu mingi de handbal, cu linii fine, inspirat din designul vestimentar, care servește la decorare și care completează cu un model feminin materialele de comunicare.
  • ”Am încercat să găsim un simbol care să întruchipeze atât feminitatea, cât și puterea, rezistența, forța și dăruirea. Ni s-a părut că floarea de colț este cel mai aproape de așa ceva: o floare foarte frumoasă, exprimă feminitatea în același timp, trăiește în condiții extreme și credem că asta este exact chintesența handbalului feminin”.
  • ”Vorbim de un brand diferit de Liga Zimbrilor, sunt două produse cu totul și cu totul diferite care se completează reciproc în peisajul handbalului românesc. Pe de-o parte avem campionatul băieților: tărie, putere, bărbăție, iar pe partea cealaltă e campionatul fetelor, caracterizat prin feminitate, dar și prin dârzenie”, a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal
Din sezonul acesta, campionatul național de handbal feminin va oferi suporterilor si mai mult spectacol, acum cu noua identitate: Liga Florilor

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Media

StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii