Liga 4 | Recolta Dorolț a învins Crasna Moftinu Mic în derby-ul etapei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În această seară, pe terenul din Dorolț s-a disputat derby-ul etapei a treia din Seria B a ligii a patra sătmărene între Recolta Dorolț și Crasna Moftinu Mic.

Duelul dintre cele două echipe a avut parte de un arbitru Champions League, Octavian Șovre fiind din nou la margine într-un joc din liga a patra sătmăreană. 

Meciul a fost foarte disputat încă din primul minut, jucătorii celor două echipe intrând foarte motivați în teren, însă duleurile pentru balon au fost în unele momente la limita regulamentului... Gazdele au fost aproape de deschiderea scorului în minutul 5, însă Gorbe a fost atent și a reținut devierea lui Gulya, iar după cinci minute oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă, de la 20 m, central, dar șutul lui Raul Ștef s-a oprit în zidul Recoltei. 

Recolta Dorolț a beneficiat de două lovituri de la 11m în decurs de 5 minute (min. 15 și 20), după două faulturi clare făcute de fundașii Crasnei, ambele fiind transformate de Virag Szilard și la pauză gazdele au intrat cu un avantaj de două goluri, deși pe parcursul reprizei ambele echipe au mai avut ocazii de poartă. În repriza secundă David Vincze a înscris pentru 3-0 (minutul 66), iar cu cinci minute înainte de finalul jocului, Virag Szilard a reușit hattrick-ul și a închis tabela la 4-0 pentru Dorolț.

În urma rezultatelor înregistrate după primele trei etape ale sezonului, Recolta Dorolț este liderul seriei, cu punctaj maxim, la fel ca Unirea Păulești, însă cu un golaveraj mai bun, iar pe locul trei se situează FC Unirea Tășnad, cu 7 puncte.

Etapa următoare, Recolta Dorolț va juca în deplasare la cetate 800 Ardud, iar Crasna Moftinu Mic va primi vizita celor de la Viitorul Vetiș.

Liga 4 | Seria B | Etapa 3 | Recolta Dorolț 4 - 0 Crasna Moftinu Mic (2-0)

Marcatori: Virag Szilard (3), Vincze David;

Arbitri: Ovidiu Mazilu, Şovre Octavian, Corb Alexandru;

Observator: Cseh Sandor;

Recolta Dorolț: Alex Cădar - Pintye Norbert (cpt.), Vincze Levente, Santai Szabolcs, Ciprian Cireap, Meșter Nandor, Flaviu Fechete, Vincze David, Gulya Richard, Cosmin Iuhas, Viragh Szilard;

Rezerve: Sergiu Pop - Adriano Mândruți, Andrei Roib, Nagy Norbert, Aranyos Miklos, Meșter Sandor, Forgacs Darius;

Antrenor: Cosmin Iuhas; 

Crasna Moftinu Mic: Florin Gorbe - Gelu Perse, Ciprian Rebegea (cpt.), Bunea Izidor,  Marian Negru, Teodor Budean, Adrian Donca, Vlad Vanca, Victor Dolca, Raul Ștef, Daniel Feier;

Rezerve: Paul Mașlinca, David Fabian;

Antrenor: Daniel Feier; 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii