Liga 4 | Olimpia MCMXXI Satu Mare continuă seria victoriilor 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În această după-amiază, pe Stadionul Someșul din Satu Mare s-a consumat un nou duel între Olimpia MCMXXI Satu Mare și Voința Turț, însă astăzi cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată în Liga 4.

La fel ca întâlnirile (oficiale/amicale) din sezonul trecut din Liga 5 și astăzi am avut parte de un joc echilibrat și foarte disputat, iar la final sătmărenii s-au impus cu scorul de 4-2, după ce oaspeții au condus cu 1-0 și au egalat la 2.

Jocul a început perfect pentru Voința Turț, Mădălin Rus deschizând scorul după zece minute de la startul jocului, iar până la pauză nu s-a mai înscris și oaspeții au intrat în avantaj la cabine. Antrenorul Nelu Donca a făcut o schimbare inspirată la pauză, trimițându-l pe Ciprian Lauruk în teren, iar acesta și-a făcut imediat simțită prezența în teren, transformând un penalty (1-1) și centrând perfect pentru golul de 2-1 marcat de Florin Puți. Oaspeții au revenit și au restabilit egalarea prin același Mădălin Rus, care a transformat fără probleme un penalty, 2-2, însă pe finalul jocului sătmărenii au fost mai proaspeți, Sorin Grigoraș, venit de pe bancă, a înscris pentru 3-2, iar golgheterul Florin Puți a reușit dubla și a închis tabela la 4-2.

Olimpia a bifat astăzi a treia victorie din acest sezon, iar etapa următoare va juca în deplasare la Venus Dumbrava, în timp ce Voința Turț va primi vizita celor de la Turul Micula.

Liga 4 | Seria A | Etapa 3 | Olimpia MCMXXI Satu Mare 4 - 2 Voința Turț (0-1)

Marcatori: Ciprian Lauruk, Florin Puți (2), Sorin Grigoraș / Mădălin Rus (2);

Arbitru: Matei Claudiu, Zsigrai Cătălin, Raţ Sebastian jr.;

Observator: Vigu Iosif;

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Vlăduț Duca - Nagy Leonard, Alin Lung, Călin Turșuc, Bogdan Ile, Resende Kennedy, Denis Chivari, Paul Bonta, Lakatos Istvan, Florin Puți, Sergiu Pop;

Rezerve: Adrian Crișan, Gheorghe Filimon, Ciprian Lauruk, Răzvan Vonet, Mihai Sician, George Lăpușan, Sorin Grigoraș;

Antrenor: Nelu Donca; 

Voința Turț: Florin Zimbru - Adelin Feier, Dudea Trella, Florin Zimbru, Mădălin Rus, Cristian Fabian, Ioan Zimbru, Vasile Marita, Ioan Farcas, Cătălin Cosmin;

Rezerve: Raxdu Dănuț, Răzvan Gherman, Darius Diudea, Ionuț Ignat, Ioan Rus, Nicolae Ștef, Marinel Tomșa;

Antrenori: Vasile Rus și Vasile Leș; 

liga 4 olimpia vointa turt1

liga 4 olimpia vointa turt2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii