Imprimă această pagină

Liga 4 | Seria B | Crasna Moftinu Mic a învins Recolta Dorolț într-un meci cu 8 goluri

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Crasna Moftinu Mic a învins Recolta Dorolț într-un meci în care s-a etalat un fotbal de calitate și s-au marcat opt goluri, iar arbitrajul s-a ridicat la înălțimea jocului, cele două echipe fiind mulțumite de evoluția brigăzii de arbitri, dar și de supervizarea ”meșterului” Iosif Vigu.

Spectatorii prezenți în această după-amiază în tribunele terenului din Moftin au avut parte de un meci bun, cu multe goluri și pe alocuri peste nivelul ligii a patra, între două echipe competitive cu mulți jucători valoroși în componență.

Începutul meciului a fost echilibrat, cele două echipe încercând să pună stăpânire pe joc, primii care au reușit să înscrie au fost jucătorii echipei gazdă, Claudiu Șoproni deschizând scorul în minutul 24, iar după doar un minut, fostul jucător al Unirii Tășnad, Mădălin Bolba, a speculat o eroare a portarului Cădar și a dublat abantajul gazdelor. A urmat o perioadă în care echipa pregătită de Cosmin Iuhas a preluat controlul jocului și au început să apară ocaziile la poarta celor din Moftin. După o lovitură liberă executată de Flaviu Fechete din colțul careului de 16 m, de pe partea stângă, mingea respinsă de un jucător al Moftinului ajunge la Miszei Zoltan, care intră în careu, este faultat și arbitrul Bogdan Rad a indicat punctul de la 11m, însă Fechete a executat slab și portarul Gorbe a apărat. În minutul 40, Robert Portik a fost aproape să reducă din diferență pentru Dorolț însă lobul său s-a dus la o palmă de bara din stânga lui Gorbe, însă în prelungirile primei reprize nu a mai ratat ținta și la pauză s-a intrat cu scorul de 2-1.

Repriza secundă a început foarte bine pentru Recolta Dorolț, Nandor Meșter reușind să egaleze după doar opt minute de la startul reprizei și jocul s-a relansat. A urmat o nouă perioadă de echilibru, cele două echipe încercând să nu primească gol, însă în ultimul sfert de oră s-a jucat cu garda jos, Crasna a marcat în zece minute de trei ori prin Bolba, Kirner, venit de pe bancă, și Alin Merce, în timp ce pentru Dorolț a marcat încă un gol Robert Portik și a închis tabela la 5-3 pentru Moftin.

Etapa următoare, Recolta Dorolț va primi vizita celor de la Voinţa Babţa, iar Crasna Moftinu Mic va juca în deplasare la Unirea Păulești, însă miercuri va juca meciul restant cu Someșul Oar.

  • ”A fost un meci peste nivelul ligii a patra, cu un ritm foarte bun. Avem un grup frumos  în acest sezon, însă trebuie să muncim în continuare, ne așteaptă meciuri cel puțin la fel de grele. Felicitări băieților mei pentru că au crezut în victorie până la capăt și felicit echipa din Dorolț deoarece au prestat un joc bun, în special pe contraatac”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Sorin Marian.
  • ”A fost un meci pe care l-am început prost, însă am reușit să intrăm în joc în minutul 53, atunci când am egalat la 2, după care am avut 15 minute bune de joc, in care daca rruseam sa marca puteam spera la mai mult. Cred că a fost un meci peste nivelul ligii a patra și echipa care a făcut mai multe greșeli a pierdut... Felicit echipa gazdă pentru victorie și îmi felicit jucătorii pentru modul în care s-au comportat azi”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Cosmin Iuhas.

Liga 4 | Seria B | Etapa 15 | Crasna Moftinu Mic 5 - 3 Recolta Dorolț (2-1)

Marcatori: Șoproni, Bolba (2), Kirner, Alin Merce/Portik (2), Meșter N.;

Arbitri: Rad Bogdan, Kopriva TamaS, Kopriva Zsolt;

Observator: Iosif Vigu;

Crasna Moftinu Mic: Florin Gorbe - Mădălin Bolba, Ciprian Rebegea (cpt.), Gabriel Lipai, Daniel Godje, Szanto Istvan, Claudiu Șoproni, Paul Mașlinca, Lucian Giurgiuman, Sergiu Matei, Alin Merce;

Rezerve: Dragoș Aspru, Răzvan Aspru, Ionuț Moldovan, Kirner Ioan, Lucian Horea, Cosmin Gorga;

Antrenor: Sorin Marian;

Recolta Dorolț: Alex Cădar - Egri Nandor, Cosmin Iuhas, Robert Portik, Szantai Szabolcs, Pintye Norbert, Meșter Nandor (cpt.), Flaviu Fechete, Ciprian Cireap, Lakatos Tibor, Mizsei Zoltan; 

Rezerve: Rapolti Robert - Sebestin Roland, Nyikora David, Hollo David, Nagy Attila, Haidu David, Katocz David;

Antrenor: Cosmin Iuhas.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 06:48

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii