Imprimă această pagină

Liga 4 | Recolta Dorolț a încheiat cantonamentul de la 1 Mai cu un meci amical

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Jucătorii echipei Recolta Dorolț au încheiat cantonamentul de pregătire fizică din stațiunea bihoreană 1 Mai cu un meci amical în compania tinerilor jucători de la LPS Oradea.

Echipa pregătită de Cosmin Iuhas a învins cu scorul de 2-0 juniorii U17 de la LPS Oradea, ambele goluri fiind marcate de Portyk Robert (min. 28 și 65). De altfel, șase dintre cele șapte goluri marcate în cele două meciuri amicale disputate de sătmăreni contra juniorilor orădeni au fost marcate de Portyk Robert. În primul joc, disputat duminică Recolta a învins cu 5-4 juniorii U19 de la LPS Oradea.

  • ”A fost un cantonament frumos și reușit din toate punctele de vedere. Mulțumesc băieților pentru efortul depus și pentru cum s-au comportat la antrenamente și la cele două meciuri amicale care le-am avut. De asemenea doresc să mulțumesc domnului primar și domnului viceprimar plus suporterilor care au fost lângă noi în cantonament pentru tot ceea ce fac pentru această echipă frumoasă și pentru sprijinul și încrederea pe care ne-o oferă. Îmi doresc ca împreună cu jucătorii să le oferim cele mai bune rezultate și satisfacțiile dorite”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Cosmin Iuhas.

Meci amical | LPS Oradea U17 0 - 2 Recolta Dorolț (0-1)

Marcatori: Portyk Robert (min. 28 și 65);

Recolta Dorolț: Cădar - Pintye N., Meșter S., Iuhas, Niykora, Egri N., Lakatos, Meșter N., Mizei, Fecehte, Portyk;

Rezerve: Pal. A., Tamas R., Pintye E.

Antrenor: Cosmin Iuhas;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 08:48

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii