Imprimă această pagină

Liga 4 | Recolta Dorolț a câștigat primul meci din cantonamentul de la 1 Mai

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Recolta Dorolț se află începând de sâmbătă într-un cantonament de pregătire în stațiunea bihoreană, 1 Mai, iar astăzi au jucat primul meci amical în compania juniorilor de la LPS Oradea.

Echipa pregătită de Cosmin Iuhas a întâlnit astăzi, pe terenul sintetic din Baza Sportivă Tineretului, juniorii U19 de la LPS Ordea, iar la finalul unui meci disputat, sătmărenii s-au impus cu scorul de 5-4, la pauză scorul fiind 4-1 în favoarea Recoltei. Golurile celor din Dorolț au fost marcate de doi jucători, Portyk Robert reușind să marcheze de patru ori, iar Zoli Mezei a înscris un gol.

Pe parcursul cantonamentului, antrenorul Cosmin Iuhas a programat câte două antrenamente zilnice, iar marți vor juca un nou meci amical, contra juniorilor U17 de la LPS Oradea.

Recolta Dorolț a început partida contra echipei U19 a celor de la LPS Ordea în următoarea formulă: Moș - Vegh, Santai, Iuhas, Nikora, Egri, Lakatos, Pintye, Mezei, Fechete, Portyak. Pe parcursul jocului au mai intrat Meșter S., Pal, Meșter N., Pintye E., Tamas R. și Aranyos.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2019 18:28

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii