Liga 4 Elite | Continuă mișcările de iarnă. Dan Gavrilescu a preluat o echipă din Seria A

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După cum scriam luni, chiar dacă echipele din fotbalul județean sătmărean sunt în vacanța de iarnă, discuțiile și negocierile pentru transferuri au început deja.

Prima mutare din liga de elită sătmăreană s-a parafat zilele trecute, antrenorul Nelu Donca încheindu-și socotelile cu Sportul Botiz și de la anul va pregăti Turul Micula. 

Conducerea echipei din Botiz s-a orientat repede și s-a înțeles cu fostul jucător al Viitorului Vetiș, Dan Gavrilescu, care în prezent urmează cursurile școlii de antrenor, astfel că, la fel ca la multe alte echipe din liga de elită sătmăreană, va fi antrenor-jucător la Sportul Botiz.

"Am fost abordat în aceste zile de către conducerea echipei din Botiz, în legătură cu o colaborare ca și antrenor-jucător.

Fiind cursant al scolii de antrenori, bineînțeles că îmi doresc ca încet-încet să îmbrac această haină a antrenorului, acesta fiind un prilej foarte bun să îmi pun în practică experiența și ideile, timpul însă va decide dacă mi se potrivește sau nu. 

Mi-am încheiat colaborarea cu echipa Viitorul Vetiș, o echipă care va rămâne la sufletul meu prin jucătorii de perspectivă, antrenorul foarte dedicat și priceput însă și conducerea care s-a dovedit până în momentul rezilierii aproape de mine și de echipă. 

Azi am avut o prima discuție cu jucătorii de la Botiz, vom continua timp de două săptămâni cu antrenamente regulate, după care jucătorii vor primi o binemeritată vacanță, după un an, din punctul meu de vedere, nemaipomenit! Merite deosebite acestor jucători, cât și fostului antrenor, Nelu Donca!”, a declarat pentru Sportul Sătmărean Dan Gavrilescu.

dan gavrilescu antrenor

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. Elite A
  2. Elite B
  3. Liga 4 A
  4. Liga 4 B
  5. Liga 5

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii