Liga 4 Elite | CSM Victoria Carei a învins FC Unirea Tășnad în marea finală și merge la barajul de promovare în Liga 3

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sezonul 2020/2021 din liga de elită a fotbalului județean sătmărean s-a încheiat în această seară cu duelul pentru titlul de campioană dintre FC Unirea Tășnad și CSM Victoria Carei.

Jocul disputat pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” a revenit echipei din Carei, care s-a impus cu scorul de 4-1, după ce la pauză a condus cu 1-0.

Ervin Kinczel a deschis scorul pentru Victoria după 20 minute de joc, după care Mihai Istvan, în după rânduri, și Bakai Balazs au avut două ocazii de dubla avantajul careienilor până la pauză, în timp ce tășnădenii au foat aproape de egalare la ocaziile lui Bolba și Mărneanu. 

În startul reprizei secunde tășnădenii au egalat prin Cătălin Mărneanu (min. 49), însă după cinci minute echipa pregătită de Marius Botan a revenit în avantaj prin golul reușit de fostul jucător al Olimpiei, Ervin Kinczel. Raul Zbona a transformat un penalty, în minutul 67, și a dus scorul la 3-1, iar în al doilea minut de prelungiri, Alex Vereș a marcat golul patru pentru Victoria și a închis tabela.

La finalul jocului, vicepreședinții AJF Satu Mare, Pataki Zoltan și Costică Por, au înmânat căpitanilor de echipă cupele și medaliile de campioni, respectiv vicecampioni.

CSM Victoria Carei, în calitate de campioană a județului Satu Mare alături de celelalte câștigătoare vor fi împerecheate prin tragere la sorţi, fără a se ţine cont de criteriul geografic, pentru a disputa un tur preliminar constând într-un singur joc pe teren neutru (la o distanţă aproximativ egală între cele două echipe). Vor rezulta astfel 21 de echipe care se vor califica în Etapa a II-a, baraj, în dublă manșă, contra celor mai slabe echipe din Liga 3.

Liga 4 Elite | Finala | CSM Victoria Carei 4 - 1 FC Unirea Tășnad (1-0)

Marcatori: Ervin Kinczel (min. 20, 54), Raul Zbona (min. 67), Alex Vereș (min. 90+2)/Cătălin Mărneanu (min. 49);

Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan” Satu Mare;

Arbitru: Vidican Rareș;

Asistenți: Ciprian Danșa, Răzvan Soponar;

Observatori: Pataki Zoltan și Constantin Por;

CSM Victoria Carei: Eric Mitracica - Griszhaber Bogdan, Griszhaber Daniel, Orosz Engelbert, Daniel Tilinger (cpt.), Kinczel Ervin, Claudiu Mihale, Mihai Ghiarfaș, Bakai Balazs, Mihai Istvan, Raul Zbona;

Rezerve: Alex Menesi, Lucian Dascal, Alex Vereș, Bakai Szabolcs, Nagy Zoltan, Holczberger Kristian, Schuller Istvan;

Antrenor: Marius Botan;

FC Unirea Tășnad: Veibel Szilárd - Suranyi Reymon, Suranyi Ervin, Raul Silaghi (cot.), Mădălin Bolba, Locse Levente, Cătălin Mărneanu, Claudiu Silaghi, Marius Bălău, Cătălin Maris, Schnellenperger Cristian;

Rezerve:Ștefan Stuleanec, Cătălin Todorca, Ovidiu creșe, Paul Mașlinca, Valentin MAris, Mark malinetescu, Cristian Ardelean;

Antrenor: Marius Bălău;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 18:55

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii