Liga 4 Elite | FC Unirea Tășnad și CSM Victoria Carei joacă vineri pentru titlul de campioană

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sezonul 2020/2021 din liga de elită a fotbalului județean sătmărean este aproape de final, vineri, de la ora 18:00, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”, FC Unirea Tășnad și CSM Victoria Carei joacă pentru titlul de campioană. 

După un mini-campionat la care s-au înscris 12 echipe, împărțite în două serii, cu câte cinci etape disputate într-un ritm alert, cu etape intermediare, Tășnadul a învins în semifinale Recolta Dorolț, iar Victoria Carei a trecut de Olimpia MCMXXI Satu Mare, cele două urmând să se dueleze vineri cu trofeul de campioană pe masă. 

În Grupa B, Unirea Tășnad a înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere, în timp ce CSM Victoria Carei a bifat patru victorii în primele patru etape și a pierdut în ultima etapă cu Turul Micula.

Campioana județului Satu Mare alături de celelalte câștigătoare din țară vor fi împerecheate prin tragere la sorţi, fără a se ţine cont de criteriul geografic, pentru a disputa un tur preliminar constând într-un singur joc pe teren neutru (la o distanţă aproximativ egală între cele două echipe). Vor rezulta astfel 21 de echipe care se vor califica în Etapa a II-a, baraj, în dublă manșă, contra celor mai slabe echipe din Liga 3.

 

Liga 4 Elite | Finala | CSM Victoria Carei - FC Unirea Tășnad

Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan” Satu Mare;

Arbitru: Vidican Rareș;

Asistenți: Ciprian Danșa, Răzvan Soponar;

Observatori: Pataki Zoltan și Constantin Por;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii