Liga 4 Elite | Duelul dintre FC Unirea Tăşnad și Recolta Dorolţ s-a decis la loviturile de departajare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Astăzi, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” s-au întâlnit în semifinala sezonului 2020/2021 din liga de elită a fotbalului județean sătmărean FC Unirea Tăşnad și Recolta Dorolţ. 

După o primă repriză spectaculoasă, în care s-au marcat patru goluri, câte două de fiecare parte, în partea secundă cele două echipe au marcat câte un gol și calificarea în marea finală s-a decis la loviturile de departajare, Unirea Tășnad fiind echipa cu nervii mai tari. Tășnădenii s-au impus cu scorul de 18-17 (3-3 la finalul celor 90 minute, respectiv 15-14 la loviturile de departajare) și s-au calificat în marea finală.

Unirea Tășnad a început foarte bine jocul și, după doar cinci minute, Raul Silaghi a fost aproape de gol, însă lobul său de la marginea careului a trecut puțin pe lângă poarta Dorolțului. Zece minute mai târziu, după o acțiune prelungită a Unirii, Mădălin Bolba deschide scorul cu un șut din zona punctului cu var de la 11m, iar după cinci minute, același Bolba a fost aproape de gol, inșă șuțul la colțul scurt a fost respins de portarul Recoltei. În minutul 30, după o pasă greșita trimisă de Răzvan Vonet, Locse Levente l-a lansat pe Cătălin Mărneanu, care a dublat avantajul Tășnadului cu un șut plasat, la colțul lung. După doar două minute, Recolta a revenit în joc cu un super gol reușit de Flaviu Fechete, șut de la marginea careului, direct sub transversală, iar după alte cinci minute, David Vincze a readus egalarea pe tabelă, 2-2, stabilind și scorul pauzei.

În startul reprizei secunde, Bogdan Faur a marcat pentru Dorolț, 3-2, însă după doar zece minute Locse Levente a restabilit egalitatea și calificarea s-a decis la loviturile de departajare. După ce au executat toți jucătorii câte o lovitură de departajare (Vincze și Bolba au ratat), inclusiv cei doi portari, scorul a rămas egal 10-10. Lista cu executanții s-a reluat, Santai Szabolcs ratând pentru Dorolț, iar Raul Silaghi a marcat golul victoriei pentru Unirea Tășnad.

Liga 4 Elite | Semifinala | FC Unirea Tăşnad 3 - 3 Recolta Dorolţ (2-2; 15-14 la loviturile de departajare)

Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan”

Arbitru: Vidican Rareş;

Asistenți: Danşa Ciprian și Kopriva Zsolt;

Observator: Pataki Zoltan;

FC Unirea Tăşnad: Veibel Szilárd - Marius Bălău, Schnellenperger Cristian, Cătălin Maris, Suranyi Ervin, Claudiu Silaghi, Locse Levente, Mădălin Bolba, Raul Silaghi (cpt.), Cătălin Mărneanu; 

Rezerve: Cătălin Todorca, Paul Mașlinca, Cristian Ardelean, Valentin Maris, Ștefan Stuleanec;

Antrenor: Marius Bălău; 

Recolta Dorolţ: Rapolti Bela, Răzvan Aspru, Vincze Levente, Antonio Pașca, Santai Szabolcs, Bogdan Faur, Meșter Nandor (cpt.), Flaviu Fechete, Răzvan Vonet, Vincze David, Vlad Robotin; 

Rezerve: Aranyos Miklos, Cosmin Iuhas, Vlăduț Ban, Dragoș Lăpuște;

Antrenor: Cosmin Iuhas;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Marți, 04 Mai 2021 18:22

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii