Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal județean | S-a tras cortina peste liga de elită, AMATORISMUL fiind cuvântul care caracterizează perfect acest sezon

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Duminică s-a jucat ultima etapă a sezonului 2017/2018 a ligii de elită din fotbalul județean sătmărean, etapă în care au fost programate doar două jocuri, Voința Babța obținând cea mai categorică victorie din acest sezon, 8-0 cu Voința Doba, iar la Micula, Turul și Beltiugul au dat-o la pace, 5-5, după ce echipa gazdă a condus cu 5-2.

Primul joc din această etapă s-a disputat luni, când AJF Satu Mare trebuia să transmită către Federația Română de Fotbal campioana județului Satu Mare din sezonul 2017/2018, Energia Negrești învingând FC Certeze cu scorul de 4-0 și devenind campioana acestui sezon, fără a avea dreptul de participare la barajul pentru Liga 3...

Voința Babța a reușit să obțină în jocul de azi cea mai categorică victorie din acest sezon, echipă din Doba fiind singura pe care jucătorii băbțeni au reușit să o învingă în ambele jocuri ale sezonului, 8-1 în meciul tur și 8-0 astăzi. Golurile Babței a fost marcate de Ionuț Smical (min. 11, 20 și 63), Alin Barbul (min. 13, 60 și 81), Marius Temian (min. 28) și Ioan Pușcaș. În urma celor două rezultate înregistrate astăzi, nou-promovata Voința Babța a urcat pe locul șapte, cu un punct peste Turul Micula, care mai are însă un joc restant din etapa... 13, cu FC Certeze.

Meciul de la Micula s-a jucat sub semnul echilibrului în prima repriză, la pauză scorul fiind 2-1 pentru gazde, Beltiugul a egalat la doi în startul reprizei secunde, după care a urmat un forcing al Turului care a marcat de trei ori, 5-2, iar pe final echipa lui Cosmin Iuhas a revenit și egalat la cinci. Pentru Micula au marcat Lihet (2), Miszet, Bonea și Mașlinca, în timp ce pentru Știința Beltiug au înscris Iuhas (2), Pintye, Feier și Cireap.

Rezultate Liga 4 Elite, etapa 22:

Luni, 11 iunie:

FC Certeze 0 - 4 Energia Negreşti (0-2)

Duminică, 17 iunie:

Turul Micula 5 - 5 Ştiinţa Beltiug (2-1)

Voinţa Babţa 8 - 0 ACS Voinţa Doba (4-0)

Dari Lipău 0 - 3 Crasna Moftinu Mic (masa verde)

Talna Oraşu Nou - CSM Victoria Carei (amânat)

Recolta Dorolţ a stat.

clasamentlig4elite

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2018 17:57

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii