Imprimă această pagină
Liga 4 Elite | Un egal și o victorie în meciurile de azi. Cosmin Iuhas și-a dat demisia de la Beltiug Foto: Sportul Sătmărean

Liga 4 Elite | Un egal și o victorie în meciurile de azi. Cosmin Iuhas și-a dat demisia de la Beltiug

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Liga de elită a fotbalului județean sătmărean continuă să ”trăiască” în returul sezonului 2017/2018 cu câte două meciuri/etapă, astăzi jucându-se doar pe terenul din Beltiug și la Babța.

Ştiinţa Beltiug și Talna Orașu Nou sunt singurele echipe din Elite care au jucat două meciuri oficiale în acest an, iar după semieșecul de azi, de pe teren propriu, 2-2, cu Recolta Dorolț, antrenorul Cosmin Iuhas a părăsit banca tehnică a celor din Beltiug.
La Babța, în primul meci din acest an, Voința a primit vizita celor de la Talna Orașu Nou și, la fel ca la Beltiug, finalul meciului a fost decisiv, Alin Budea marcând golul victoriei pentru gazde, cu cinci minute înainte de final.

Meciul de la Beltiug a fost echilibrat în prima jumătate de oră, însă cu zece minute înainte de pauză Daniel Feier a marcat pentru Beltiug, iar în minutul 55 a reușit dubla și totul părea că merge spre o victorie lejeră a Științei. Echipa lui Zoli Ritli a crezut până la final în șansa ei, în minutul 90 au marcat pentru 2-1, iar în minutul 90+2, Egri Nandor a egalat și a stabilit scorul final, 2-2.

După victoria de sâmbăta trecută obținută pe terenul celor de la CSM Victoria Carei (2-1), Cosmin Iuhas se declara bucuros că au început anul cu o victorie într-o deplasare foarte grea și și-a felicitat băieții pentru jocul bun și că ”au arătat că sunt o echipă care merită să se bată la titlu”, astăzi, deși aveau șansa să treacă pe primul loc și au condus până în minutul 90, în prelungiri Recolta Dorolț a egalat, iar după meci, în urma unor discuții în contradictoriu cu președintele clubului, fostul căpitan al Olimpiei a hotărât să renunțe la a mai pregăti echipa din Beltiug.

  • ”A fost un joc greu contra unei echipe bune a campionatului, un joc pe care după aspectul jocului trebuia să-l câștigam fără probleme, însă neatențiile din ultimele minute au făcut ca meciul să se termine la egalitate... Îi felicit pe băieți pentru felul cum au dus jocul până spre final și pentru modul în care au încercat să înțeleagă ce vreau de la ei, dar am hotărât să mă opresc. Consider că locul meu nu mai este acolo. Le doresc băieților baftă în continuare și sper ca la sfârșitul campionatului să termine pe locul 1”, a declarat pentru sportulsatmarean.ro Cosmin Iuhas.

Rezultate Liga 4 Elite, etapa a XIII-a:
Voinţa Babţa 1 - 0 Talna Oraşu Nou (0-0)
Ştiinţa Beltiug 2 - 2 Recolta Dorolţ (1-0)
FC Certeze - Turul Micula (se joacă în data de 27 aprilie)
Crasna Moftinu Mic - Energia Negreşti (amânat)
Dari Lipău 0 - 3 CSM Victoria Carei (masa verde)
ACS Voinţa Doba stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii