Liga 4 Elite | Știința Beltiug a început pregătirile pentru sezonul de primăvară Foto: Sportul Sătmărean

Liga 4 Elite | Știința Beltiug a început pregătirile pentru sezonul de primăvară

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Vacanța de iarnă s-a încheiat pentru Știința Beltiug, jucătorii pregătiți de Cosmin Iuhas efectuând vineri primul antrenament din acest an.
Conform celor declarate de antrenorul Iuhas, pentru jucătorii săi urmează o perioada de reacomodare cu efortul, după care, între 1 și 4 martie, vor intra într-un semicantonament la Mihăieni unde va fi o perioadă de ”încărcare” din punct de vedere fizic. La finalul semicantonamentului, duminică, 4 martie, vor juca primul amical, acasă, cu Turul Micula.
La primul antrenament din acest an, pe lângă jucătorii care au evoluat în turul campionatului, au fost prezenți și jucătorii transferați în această iarnă: Nichita, Toduț (portari) - Toma, Szantai, Cireap, Bogar, Gulya, Feier, Eric, Baciu, Donca, David, Lauruk (Recolta Dorolț), Ardelean (Voința Doba), Forgacs (Turul Micula) și Pintye (CSM Victoria Carei).
Obiectivul Științei Beltiug pentru acest sezon este câștigarea Campionatului și a Cupei României - faza județeană:
  • ”De azi începem pregătirea pentru returul campionatului, un retur care va fi destul de greu dar în care ne dorim să câștigam toate jocurile și implicit campionatul. Nu va fi ușor dar am încredere în băieți și în echipă, și sunt sigur că putem realiza acest obiectiv dacă vom trata cu maximă seriozitate fiecare meci. De asemenea ne interesează și Cupa României pentru că ne dorim mult un trofeu la sfarșit de campionat. Am completat lotul cu câțiva jucători exact acolo unde am avut nevoie, așa că avem premizele unui retur reușit”, a declarat pentru sportulsatmarean.ro Cosmin Iuhas.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Duminică, 25 Februarie 2018 20:10

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii