Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga a IV-a Elite | Unirea 08 Tășnad a devenit campioana judeţului

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Unirea 08 Tășnad a devenit campioana judeţului Satu Mare, câştigând Liga a IV-a Elite cu două etape înainte de final, după egalul obținut în etapa a XX-a, 1-1 (0-0) în deplasare la Recolta Dorolț II.
Înainte cu trei etape de finalul sezonului 2016-2017, tășnădenii aveau nevoie de un singur punct pentru a deveni campioni și astăzi, pe terenul din Dorolț, echipa pregătită de Marius Botan și Bogdănel Moise a câștigat punctul necesar, devenind campioană Sătmarului.
Meciul de la Dorolț a fost echilibrat, Recolta având în primul 11 mai mulți jucători de la prima echipă, având în vedere că Dorolțul a stat în Liga 3, iar acest lucru s-a văzut pe parcursul primei reprize, cele două echipe anihilându-se reciproc și la pauză s-a intrat cu tabela neschimbată.
Startul reprizei secunde a aparținut Recoltei Dorolț II care a deschis scorul la cinci minute de la reluarea jocului prin Meșter Nandor, însă avantajul a ținut doar 17 minute, fostul jucător al Olimpiei, Gabi Cădar restabilind egalitatea și scorul final al meciului.

Mesajul transmis de conducerea echipei tuturor tășnădenilor:
  • ”Cuvintele sunt de prisos, Campioni, Campioni, Campioni, dupa 36 de ani Tășnadul este campioana județului la fotbal.
  • Mulțumim mult jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor, primarului, consilierilor locali, sponsorilor și tuturor celor care au pus umărul la această performanță! Mulțumim și contestatorilor pentru că fără ei era greu de obținut această performanță! Băieții aceștia merită mult respect pentru că au intrat în istoria micului nostru orășel!
  • Pe 3 iunie vă așteptăm pe Stadionul Unirea, la ultimul meci din campionat, unde va avea loc și decernarea Cupei și a medaliilor de campioni!
  • Hai Unirea !!!
Recolta Dorolț II 1 - 1 Unirea 08 Tășnad (0-0)
Marcatori: Meșter Nandor (min. 51) / Gabi Cădar (min. 68);
Teren: Comunal Dorolț-Dara;
Arbitru: Kovacs Szabolcs;
Asistenți: Kopriva Zsolt, Sălăgean Norbert;
Observator: Pataki Zoltan;

Recolta Dorolț II: Daniel Oșan - Levente Vincze, Meșter Șandor, Drumar Arnold, Lakatos Tibor, Egri Nandor, Pintye Robert, David Vincze, Aranyos Zsolt, Horvath Cristian, Meșter Nandor;
Rezerve: Sztankovics Krisztian, Kovacs Istvan, Pintye Erik, Abroncios Iosif, Lakatos Istvan;
Antrenor: Andrei Estinca;
Unirea 08 Tășnad: Raul Cherecheș - Krisztian Holczberger, Marius Bălău, Călin Vădan, Cristian Schnellenperger, Raul Silaghi, Răzvan Hodas, Vlad Maxim, Bakai Balasz, Mădălin Bolba, Gabriel Cădar;
Rezerve: Nagy Zoltan, Răzvan Bolba, Ovidiu Creț, Sebastian Rus, Gabriel Briszk, Cosmin Mașlinca;
Antrenor: Marius Botan și Bogdănel Moise;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Duminică, 21 Mai 2017 19:52

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii