Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Răzvan Prodan (foto stânga) Răzvan Prodan (foto stânga) Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Liga 2 | Fiul lui Didi Prodan, sub comanda lui Lobonț, la ”U” Cluj

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

“Studenții” și-au reluat, joi, pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”, pregătirile pentru a doua parte a sezonului.

La primul antrenament din 2019 sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi au participat 25 de fotbaliști, printre care s-a aflat și Răzvan Prodan, fiul fostului internațional Daniel Prodan.

Răzvan Prodan joacă fundaş central, la fel ca tatăl său, a fost legitimat în acest sezon la SSC Farul, însă nu a apucat să debuteze în Liga 2. În trecut, Prodan a mai fost legitimat la Viitorul şi la CSA Steaua.

  • ”Calităţi are. Este un băiat născut în 1999 şi nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă stradă în fotbal”, l-a lăudat Bogdan Lobonţ.

Lotul Universității prezent la reunire:

Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Iulian Dinu, Andrei Cordoș, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Răzvan Prodan, Dan Berci, Alex Coman, Rareș Takacs, Gabriel Giurgiu, George Florescu, Răzvan Greu, Carol Taub, Cristi Ene, Iuliu Hațiegan, Denis Hordouan, Norbert Janos, Cristi Gavra, Marius Coman, Alex Roșca, Dorin Goga, Octavian Ursu, De Filippo, Florin Burghele.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii