Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Oficial | Olimpia a mai pierdut patru puncte și este ultima în Liga 2 Foto: Sportul Sătmărean

Oficial | Olimpia a mai pierdut patru puncte și este ultima în Liga 2

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
În cadrul ședinței de ieri a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, Olimpia a mai primit o penalizare de patru puncte, două dintre ele tot pentru restanțele financiare față de Voicu Ionuț Adrian, iar alte două pentru neachitarea restanțelor financiare față de Ciul Adrian Iacob.
În urma acestor depunctări, Olimpia a ajuns pe ultimul loc în Liga 2 (15 puncte) cu două puncte mai puțin decât CS Baloteşti şi Foresta Suceava. Litigiile cu foştii jucători i-au scăzut Olimpiei opt dintre cele 23 puncte obținute pe teren...
Datoriile clubului sătmărean faţă de foştii jucători Ionuț Voicu, Iulian Anca-Trip și Ciul Adrian Iacob au adus depunctări în clasament pentru Olimpia, interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători, iar în cazul în care nu se achită aceste datorii există pericolul excluderii din campionat. Din păcate, pe lângă litigiile cu Voicu, Anca-Trip și Ciul, Olimpia mai are alte litigii cu alți șase foști jucători: Bogdan Faur (13.800 lei - 13 decembrie), Valter Heil (37.500 lei - 20 decembrie), Raul Krausz (10.605 lei), Carlo Erdei (8.950 lei) și Iulian Roșu (10.500 lei).
CS FC Olimpia 2010 Satu Mare vs Voicu Ionuț Adrian:
  • ”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 16.11.2017-30.11.2017. Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Voicu Ionuț Adrian pentru a evita în continuare depunctarea”.
CS FC Olimpia 2010 Satu Mare vs Ciul Adrian Iacob:
  • ”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 15.11.2017-29.11.2017. Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Ciul Adrian Iacob pentru a evita în continuare depunctarea”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii