Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liga 2 | Nimic nou. Ședință la Comisia de Disciplină și Etică, amendă pentru Olimpia Foto: Federația Româna de Fotbal

Liga 2 | Nimic nou. Ședință la Comisia de Disciplină și Etică, amendă pentru Olimpia

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Întrunită miercuri, 15 noiembrie 2017, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a avut, din nou, pe ordinea de zi un dosar de executare drepturi financiare în care este implicat clubul Olimpia.
În ședința de ieri, Olimpia a încasat o amendă de 3.000 lei și riscă ”interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea” în cazul în care nu achită restanțele financiare pe care le are față de fostul jucător, Faur Bogdan Florin.
  • ”Comisia a sancționat debitorul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu penalitate de 3.000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul Faur Bogdan Florin. Comisia a acordat termen în data de 13 decembrie 2017, ora 15.00, dată la care debitorul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare să prezinte dovada plății față de creditorul Faur Bogdan Florin conform Hotărârii nr. 159/CL/08.08.2017 rămasă definitivă prin nerecurare, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători  n calitate de club cesionar și depunctarea”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu