Liga 3 | CSM Victoria Carei a învins Olimpia MCMXXI Satu Mare într-un meci spectaculos cu șase goluri Foto: Sebastian Tăbăcaru

Liga 3 | CSM Victoria Carei a învins Olimpia MCMXXI Satu Mare într-un meci spectaculos cu șase goluri

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă după-amiază, Stadionul Victoria din Carei a fost gazda ultimului duel sătmărean din acest an, gazdele primind vizita Olimpiei MCMXXI Satu Mare.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri și cu răsturnări de scor, ambele echipe trecând alternativ la conducere pe tabela de marcaj, iar la final Victoria s-a impus cu scorul de 4-2.

După o primă repriză încrâncenată, cu multe ocazii însă fără gol marcat, repriza secundă a fost foarte spectaculoasă, cu șase goluri și multe alte ocazii de poartă de ambele părți. 

Victoria a deschis scorul imediat după startul reprizei secunde prin Tudor Moldovan, după o centrare Darius Marina, gol cu capul din colțul careului mic, peste portarul Olimpiei. După zece minute, Olimpia a egalat după un corner de pe dreapta executat de Raul Ștef, lovitură de cap Andrei Zbona, portarul Fila respinge de sub transversală, iar , atent, înscrie din 2m pentru 1-1. 

Marius Botan face primele schimbări, după ce au egalat sătmărenii, trimițându-i în teren pe Baior și Hosu, schimbări care s-au dovedit decisive până la finalul jocului.

liga3 victoria carei olimpia satu mare 4

Olimpia întoarce scorul în minutul 69, Andrei Zbona are o acțiune individuală pe partea stângă, din colțul careului mare, driblează doi jucători careieni ca pe jaloane și șutează din drop direct la colțul lung, 1-2. Sătmărenii rămân în avantaj doar trei minute, Vajda Roland, deși avea doi adversari în fața, șutează din interiorul careului și restabilește egalitatea, 2-2. În minutul 80, portarul Fila execută lung o lovitură liberă din propria jumătate de teren, Denis Baior prelungește cu capul pe spate pentru Hosu, care singur între Ștef și Palinceac, reușește să aducă din nou Victoria în avantaj, 3-2. După trei minute, același Hosu a marcat din nou, după ce l-a driblat pe Siwiek și a șutat din centrul careului, 4-2.

Până la final nu s-a mai marcat, singurul lucru pe care l-am remarcat cu cinci minute înainte de final, a fost revenirea pe teren, după o pauză îndelungată cauzată de o accidentare, a căpitanului Victoriei Daniel Tilinger, care a evoluat pentru prima dată în acest sezon.

Vineri, liderul SCM Zalău a bifat a 11-a victorie a sezonului, 3-1 Sănătatea Servicii Publice, duelul dintre Minerul 1947 Ocna Dej și Minaur Baia Mare s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar CSM-ul sătmărean a câștigat derby-ul etapei de la Băile Felix cu scorul de 1-0.

liga3 victoria carei olimpia satu mare 1 

Liga 3 | Seria 10 | Etapa 15 | CSM Victoria Carei 4 - 2 Olimpia MCMXXI Satu Mare (0-0)

Marcatori: Tudor Moldovan (min. 47), Vajda Roland (min. 71) Hosu (min. 80, 83/Daniel Feier (min. 58), Andrei Zbona (min. 69);

Arbitru: Mazilu Ovidiu (Satu Mare);

Asistenți: Bălan Gheorghită (Piteşti) și Bazso Magyar Tamas (Cluj-Napoca);

Delegat de joc: Bumb-Dragoş Dionisiu Miron (Baia Mare);

Observator arbitri: Păduraru Vasile (Suceava);

liga3 victoria carei olimpia satu mare 3

CSM Victoria Carei: Fila Karoly - Rafael Popovici-Ciatău, Teodor Bîrle, Claudiu Mihale, Eduard Marina, Tudor Moldovan, Norbert Barta, Vaida Roland, Darius Marina, Barth Kevin, Kinczel Janoș (cpt.); 

Rezerve: Villi Bence - Răzvan Negrean, Denis Baior, Kis Lorant, Daniel Tilinger, Cosmin Berindea, Horvath David, Nyilvan Bogdan, Andrei Hosu;

Antrenori: Ioan Pap-Deac și Marius Botan;

liga3 victoria carei olimpia satu mare 2

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Siwiek Patryk - Cătălin Ștef, Florin Palinceac, Raul Ștef (cpt.), Laurențiu, Caba, Maris Duca, Cosmin Anton, Daniel Feier, Alex Bonea, Remi Emeriau;

Rezerve: Alex Sugar - Eduard Lazăr, Bodea Rubén, Aidebe Maxime, Panin Kostiantyn, Alex Gorba, Denis Batin; 

Antrenor: Cristian Popa;

 

Rezultate Liga 3 | Seria 10 | Etapa 15: 

Vineri, 1 decembrie:
Sâmbătă, 2 decembrie:
  • Crişul Sântandrei 2 - 0 CSM Sighetu Marmaţiei (1-0)
  • CSM Victoria Carei 4 - 2 Olimpia MCMXXI Satu Mare (0-0)

Clasament Liga 3 | Seria 10:

1. SCM Zalău (29-11) 36p
2. CSM Olimpia Satu Mare (25-17) 29p
3. Lotus Băile Felix (16-15) 23p
4. Crişul Sântandrei (23-15) 21p 
5. CSM Sighetu Marmaţiei (25-21) 21p
6. CSM Victoria Carei (20-27) 20p 
7. Minerul 1947 Ocna Dej (20-16) 17p
8. Sănătatea Servicii Publice (18-23) 15p
9. Olimpia MCMXXI Satu Mare (18-35) 13p
10. Minaur Baia Mare (16-28) 10p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii