Liga 3 | CSM Satu Mare a pierdut amicalul cu Unirea Dej, după ce a condus cu 3-1

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a jucat sâmbătă, la Iclod, primul meci amical din această iarnă.

Echipa pregătită de Csik Tiberiu a întâlnit revelația din aceste sezon a ligii a doua, Unirea Dej, iar la finalul unui joc bun în care au debutat cei doi jucători nou-veniți la Satu Mare, Gorba și Mărieș, Unirea s-a impus cu scorul de 4-3, după ce, în minutul 63, CSM-ul conducea cu scorul de 3-1.

amical csm sm unirea dej 1

În echipa de start a sătmărenilor, pe post de fundaș dreapta a evoluat Ioan Gorba, iar pe banda stângă Alexandru Mărieș, iar în partea a doua a jocului, cinci tineri jucători veniți de la Viitorul Vetiș și LPS Satu Mare au avut ocazia să evolueze în meciul de la Iclod: portarul Rareș Oșan, fundașul Rareș Mureșan, mijlocașii Tamás Patrik și Pop Nándor, respectiv vârful Ionuț Lucuț.

Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc, după care au urmat trei goluri ale sătmărenilor reușite de Barna Antal, Alex Mărieș și Cătălin Vaida, CSM-ul conducând cu scorul de 3–1 în minutul 63. Unirea a revenit și a egalat în cinci minute, iar pe finalul jocului, sătmăreanul Angelo Cocian a marcat ultimul gol al meciului și a adus victoria dejenilor (4–3).

”Acesta a fost primul meci de pregătire pentru noi și am început cu un adversar foarte puternic. Eu cred că ne-am descurcat rezonabil și ne-am ridicat la nivelul unei echipe de liga a doua. Au fost minute bune în care am dominat și am fost peste ei, iar acest lucrua s-a văzut și în rezultat. Fiecare meci de pregătire are puncte tari și puncte slabe. Important este ce putem învăța din aceste partide, rezultatul final contează mai puțin”, a declarat Csik Tiberiu.

amical csm sm unirea dej 2

Amical | Unirea Dej 4 – 3 CSM Satu Mare (1–2)

Marcatori: Alex Pop (min. 16 și 68), Chira (min. 65), Angelo Cocian (min. 88)/Barna Antal (min. 29), Alexandru Mărieș (min. 44), Cătălin Vaida (min. 63);

CSM Satu Mare: Iulian Anca-Trip – Ioan Gorba, Răzvan Prodan, Florin Mureșan, Alex Negrea, Barna Antal, Adrian Micaș, Adrian Bura, Alexandru Mărieș, Süveg Nándor, Hernando Orte Rodrigo;

Am mai jucat: Rareș Oșan – Rafael Popovici-Ciatău, Călin Vădan, Rareș Mureșan, Adrian Ciul, Tamás Patrik, Barth Kevin, Raul Ziman, Pop Nándor, Baior Denis, Ionuț Nistor, Ionuț Lucuț, Cătălin Vaida;

Antrenor: Csik Tiberiu:

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii