Liga 3 | Trei jucători de la Academia Partium se pregătesc cu CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare și-a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului ligii a treia, iar antrenorul Csik Tiberiu a cooptat în lot mai mulți jucători tineri de la echipele din județ.

Printre jucătorii care se vor pregăti în următoarele săptămâni cu echipa mare a CSM-ului se regăsesc și trei jucători din lotul U19 al Academiei Partium, pregătiți de Alexandru ”Piri” Botoș: Murvai Martin (17 ani), Tempfli Patrik (17 ani) și Szénási Márk (16 ani).

”Chiar dacă activitatea Academiei a început de câteva luni, jucătorii noștri au arătat o evoluție semnificativă, iar aceasta nu a rămas neobservată. Convocați de antrenorul principal, Csik Tibor, cei trei jucători ai echipei U19 s-au alăturat programului de pregătire al lotului lărgit al CSM Satu Mare. Pentru jucătorii noștri această perioadă reprezintă atât o încercare, cât și o oportunitate de dezvoltare, șansa de a acumula experiență și de a impresiona staff-ul echipei sătmărene”, a transmis conducerea Academiei Partium.

academia partium jucatori pregatire csm satu mare 1

”Staff-ul tehnic de la CSM Satu Mare urmărește îndeaproape echipele de juniori din județul Satu Mare, prin asta mă refer atât la jucători cât și la antrenorii implicați. Prin colaborarea legată cu Academia de Fotbal Partium avem oportunitatea de a observa de aproape activitățile acesteia. Este îmbucurător faptul că putem oferi unor jucători tineri șansa de a se afirma într-o echipă de seniori”, a declarat Csik Tibor, antrenorul principal al CSM-ului.

“Suntem pe drumul cel bun. Mă bucur că într-un timp atât de scurt am reușit să atragem atenția celor de la CSM Satu Mare. Consider că este foarte important ca acești juniori să trăiască ”atmosfera” dintr-un vestiar de seniori și să învețe cât mai mult din această experiență. Sper că din ce în ce mai mulți jucători ai Academiei vor avea parte de o oportunitate ca aceasta”, a transmis ”Piri” Botoș cu privința la convocarea jucătorilor săi.

De altfel, începând de miercuri, 18 ianuarie, echipa pregătită de Alexandru Botoș își va relua antrenamentele, după o binemeritată vacanță de iarnă. Urmează o perioadă de pregătire de două luni, în data de 19 martie urmând să se relua Campionatul Național U19.

 

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii