Liga 3 | Fotbaliștii sătmăreni și-au reluat antrenamentele. Două plecări și două noutăți în lotul CSM-ului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luni dimineață, de la ora 10:00, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” a avut loc primul antrenament din acest an al echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare.

După o scurtă ședință ținută de antrenorul Csik Tibor în vestiar, în care le-a fost prezentat programul din următoarea perioadă, jucătorii sătmăreni au ieșit la un antrenament de reacomodare cu efortul. În această săptămână, pe lângă vizita medicală, antrenamentele se vor desfășura atât pe Stadionul Olimpia cât și pe terenul sintetic al Bazei Sportive Dinamo. 

reunire lot csm satu mare 3

Alături de antrenorii echipei și de majoritatea jucătorilor care au evoluat în prima parte a sezonului, la primul antrenament din acest an au participat și doi jucători nou-veniți la echipă, Ionuț Gorba (fundaș, 19 ani), un jucător din Bixad, care a în ultimele sezoane a evoluat pentru ”lanterna roșie” din Seria 9 a ligii a treia - CS Ocna Mureş, respectiv Alexandru Mărieș (mijlocaș, 22 ani), care vine de la Minaur Baia Mare.

reunire lot csm satu mare 2

Primii doi jucători care au plecat în această iarnă de la CSM sunt Fischer Péter, transferat la o echipă din Ungaria și Sütő Zalán, care se întoarce la FK Csíkszereda Miercurea Ciuc. 

De la reunire au lipsi motivat portarul Eduard Berbeacă, care a suferit o ruptură de ligamente la meciul de pe teren propriu contra celor de la Gloria Bistrița-Năsăud, a fost operat și va lipsi cel puțin șase luni, respectiv Gueye Mansour, care și-a petrecut vacanța acasă, în Senegal, și va reveni peste o săptămână la Satu Mare.

În perioada următoare sunt așteptați să se alăture lotului și cei doi juniori care au suferit accidentări grave în toamnă și au fost operați - Bogdan Jeler și Adrian Rad.

În perioada de pregătire, antrenorul Tiberiu Csik a programat zece meciuri amicale, care se vor disputa în Satu Mare, Dej, Ungaria și în cantonamentul din Tărlungeni. Primul amical se va juca sâmbătă, 21 ianuarie, la Iclod, cu Unirea Dej (Liga 2). În perioada 6–15 februarie sătmărenii vor efectua un cantonament într-o bază sportivă modernă din localitatea brașoveană, Tărlungeni, unde, pe lângă cele două antrenamente zilnice, vor juca trei mecuri de pregătire împotriva unor echipe din zona Brașovului.

reunire lot csm satu mare 1

Lot CSM Statu Mare:

Portari: Iulian Anca-Trip, Eduard Berbeacă (accidentat);

Jucători de câmp: Răzvan Prodan, Florin Mureșan, Adrian Bura, Hernando Rodrigo, Baior Denis, Adrian Micaș, Raphael Popovici, Svarczkopf István, Zsiga Ervin, Barth Kevin, Raul Ziman, Adrian Ciul, Barna Antal, Cătălin Vaida, Ciprian Brata, Călin Vădan, Gueye Mansour, Alex Negrea, Ionuț Nistor, Bogdan Jeler (accidentat), Adrian Rad (accidentat);

Plecări: Fischer Péter și Sütő Zalán;

Noutăți: Ioan Gorba, Alexandru Mărieș;

 

Programul meciurilor amicale:

  • 21 ianuarie - Iclod: Unirea Dej - CSM Satu Mare

  • 25 ianuarie - Ungaria: Füzesgyarmati SK (Liga 3) –  CSM Satu Mare 

  • 28 ianuarie - baza sportivă Dinamo: CSM Satu Mare – CSM Victoria Carei 

  • 04 februarie - Ungaria: DEAC (Liga 3) – CSM Satu Mare

  • 06–15 februarie Cantonament Tărlungeni: meciuri amicale 08.02/11.02/15.02;

  • 18 februarie - baza sportivă Dinamo: CSM Satu Mare – Oașul Negrești-Oaș (Liga 4 Elite)

  • 25 februarie - baza sportivă Dinamo: CSM Satu Mare – Sportul Șimleul Silvaniei (Liga 3)

  • 04 martie - Recea: CS Academica Recea (Liga 4) – CSM Satu Mare

Liga a treia se va relua sâmbătă, 11 martie, cu meciurile etapei a XVI-a din sezonul regular, CSM Satu Mare urmând să joace în deplasare la FC Bihor Oradea, după care urmează meciul de pe teren propriu cu SCM Zalău, iar în ultima etapă, sătmărenii vor juca pe trenul celor de la Lotus Băile Felix.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii