Liga 3 | Tabi Zsolt: ”Deocamdată nu ne-am putut ridica la nivelul așteptărilor și cerințelor ligii a treia, mai ales în ultimele jocuri din deplasare”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CSM Victoria Carei a pierdut meciul disputat sâmbătă după-amiază în deplasare la Sighetu Marmației și rămâne fără victorie de șase etape, de la victoria de pe teren propriu cu CFR Cluj II.

De altfel, în acest sezon, careienii nu au obținut nicio victorie în deplasare, singurul punct adunat din deplasare fiind în urma remizei de la Satu Mare, din prima etapă a returului. Acest fapt a fost remarcat și confirmat și de directorul clubului careian, Tabi Zsolt, care după înfrângerea de la Sighet a declarat că echipa ”nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și cerințelor ligii a 3-a, mai ales în ultimele jocuri din deplasare”.

Sâmbătă, 3 decembrie, jucătorii Victoriei pot închide anul cu o victorie în deplasare la ocupanta locului 6 din serie - Minerul 1947 Ocna Dej.

”Ne-am pus speranțe înaintea acestui joc de la Sighetu Marmației, însă după primele 20 de minute, în urma unor greșeli colective de apărare ale echipei noastre, gazdele au marcat două goluri. Terenul foarte greu și-a pus amprenta pe dezvoltarea jocului. În minutul 38, Moș Flavian a jucat mingea cu mână în suprafața de pedeapsă, arbitrul a considerat că a făcut-o intenționat pentru evitarea unui gol, a dictat lovitură de pedeapsă și eliminare. 

Repriza a doua a fost echilibrată, dar Victoria nu a avut situații clare de a marca. Golul de onoare a fost înscris de Ervin Kinczel, care după o acțiune individuală șutează pe jos de la marginea careului. 

Avem probleme de lot, accidentați și suspendați. Deocamdată nu ne-am putut ridica la nivelul așteptărilor și cerințelor ligii a 3-a, mai ales în ultimele jocuri din deplasare... Ultimul meci din acest an urmează sâmbătă la Dej…”, a declarat Tabi Zsolt.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii